Sztárok

Titkos részletek Jacko végrendeletéből – milliárdos volt

Kiszivárgott Michael Jackson eddig hét lakat alatt őrzött végrendelete. A popsztár végakaratából kiderül: nem igaz, hogy súlyos anyagi gondokkal küzdött, milliókat hagyott imádott gyerekeire.

Fejenként 33 millió dollárt, vagyis 7,3 milliárd forintot hagyott három gyermekére Michael Jackson. A kiszivárgott végrendelet szerint Jacko nem éhezett halála idején, ahogyan azt korábban több lap tévesen állította, hiszen összesen 300 millió dollár volt a bankszámláján. Ennek 40 százaléka került a gyerekeihez: a 13 éves Prince-hez, a 12 éves Parishoz és a 8 éves Blankethez. A 300 millió dollár másik 40 százalékát az énekes anyja, Katherine kapja, míg 20 százalékát jótékonysági célokra fordítják. Pénzügyi szakemberek szerint mire a gyerekek betöltik a 30. évüket, és jól fektetik be a pénzüket, a vagyonuk fejenként akár 300 millió dollárt is érhet. Jacko kihagyta a végrendeletből apját és testvéreit, valamint két exfeleségét, Debbie Rowe-t és Lisa Marie Presley-t is.

 

Titkos részletek Jacko végrendeletéből - olvass bele!
Titkos részletek Jacko végrendeletéből - olvass bele!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top