Sztárok

Először szólal meg Travolta: “Ez a terhesség igazi csoda”

"Valóságos csoda, hogy újra gyerekünk lesz" – mondta John Travolta az első interjújában, amelyet azóta adott, hogy kiderült: fia halála után felesége újra babát vár.

Az 56 éves John Travolta és 47 éves felesége, Kelly Preston tragikus módon 2009 januárjában veszítették el 16 éves fiukat. A család a Bahamákon nyaralt, amikor a fiú rohamot kapott, és leállt a szíve. A személyzet és a színész nem tudta már megmenteni a fiú életét. Travolta ellen jelenleg is bírósági eljárás folyik, mivel a hírek szerint nem engedte, hogy orvosok kezeljék autista fiát. A sors azonban kivételesen kegyes volt a házaspárhoz. Habár Johnnak és Kellynek van még egy lánya, a 10 éves Ella, nemrégiben kiderült, hogy a 47 éves Kelly újra babát vár. Travolta most először nyilatkozott azóta, hogy bejelentették felesége újabb terhességét. „Több éven keresztül próbálkoztunk azzal, hogy újabb gyerekünk szülessen, de sohasem gondoltuk volna, hogy sikerülhet a gyermekáldás. A sors kegyes volt hozzánk, hogy megajándékozott egy újabb gyermekkel” – mondta a színész. Majd így folytatta: „Valóságos csoda ez. Áldottnak érezzük magunkat. Sok erőt ad számunkra, hogy érezzük az emberek szeretetét és támogatását az egész világon. Szerencsére még nem haltak ki a jóakaratú emberek a földön. Köszönjük a szeretetüket!” Úgy tűnik, Travolta sorsát valóban a csillagok irányítják. Horoszkópja szerint tavasszal hatalmas fordulatot vett az élete, és újra kell értékelnie házasságát, családi életét. A házaspár pedig pontosan ebben az évszakban tudta meg, hogy Kelly gyermeket vár…

Először szólal meg Travolta: „Ez a terhesség igazi csoda”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top