Sztárok

Nicole Kidman: “Istenen múlik, mikor szülök újra”

Az ausztrál színésznő exkluzív interjút adott egy angol hetilapnak. Őszintén beszélt házasságáról, örökbe fogadott gyermekeiről és Jennifer Anistonhoz fűződő barátságáról.

Férjéről…
„Óriási erőfeszítéseket teszünk mindketten a férjemmel azért, hogy háromnál több napot ne legyünk távol egymástól. De még így is nagyon nehéz. Sajnos az élet túl rövid.

Nicole Kidman:


Nashville-i otthonukról…

„Imádok ott élni. Egyszerű, »vidéki« életet élünk, a lányunk a helyi oviba jár a többi gyerekkel játszani. Nem veszünk sok játékot, és a meglévők többségét is inkább elajándékozzuk, ha már nincs rá szükség.”

Lánya, Sunday Rose júliusi születésnapjáról…
„Nem vagyunk túl jók a partiszervezésben, de egy biztos: a születésnapi tortát saját kezűleg fogjuk elkészíteni. Egy tortát nem szabad boltban vásárolni, az olyan, akár a parti lelke.”

Nicole Kidman:

Örökbe fogadott gyermekeiről, Isabelláról (17) és Connorról (15)
„Igazi elegáns felnőttek lettek. Nincs szebb dolog egy szülőnek, mint hogy lássa felnőni a gyerekét. Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen gyerekeim vannak. Sokan kérdezik, hogy szeretnék-e még egy gyereket. Nos, igen, de ez Istenre van bízva.”

Isabella és Connor
Isabella és Connor

 

Barátságáról Jennifer Anistonnal…
„Igen, Jennel az új filmünk forgatása alatt valóban közel kerültünk egymáshoz. Nagyon jó ember.”

Nicole Kidman:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top