Sztárok

Tóth Gabi jobb, mint Lady Gaga!

Tegnap este fergeteges parti keretében osztották ki az egyik ifjúsági magazin könnyűzenei díjait.

Tóth Gabi jobb, mint Lady Gaga!Tóth Gabi Lolával pattant színpadra, hogy elénekelje Lady Gaga és Beyoncé duettjét. A közönség újra megbizonyosodhatott arról, hogy Gabi bárkit leénekel a színpadról, és lényegesen jobb az amerikai kolléganőinél is. Az énekesnő rajongói ezúttal nem is maradtak hálátlanok, összehozták neki SMS-ekkel a legjobb énekesnőnek járó díjat. Évek óta érik már ez a kitüntetés Gabinak, de valahogy eddig mindig lemaradt róla. Idén győzött az igazság, és övé lehetett az aranyozott szobrocska.

A legjobb „férfi” előadó SP lett, aki a legjobb videoklipért járó díjat is hazavihette, valamint „az év idolja” kitüntetés is az ő kezébe került. A Csillag születik-ből megismert Brasch Bence örülhetett az év felfedezettjeként, míg a legjobb zenekar idén is az Anti Fitness Club lett. 

A színpadon egymást váltották a tinisztárok. Brasch Bence még egy rajongó kislányt is szájon csókolt, de feltűnt Ádok Zoli, Zimány Linda, a Stereo 2.0, a BNF, és a No Thanx egykori énekese, Erik is, aki mostantól szólóban próbálkozik. A kislányok sikítoztak, a díjazottak örültek, Dukai Regina pedig szép volt…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top