Sztárok

Ördög Nóra milliókért mosolyog

Ördög Nóra az elmúlt két esztendő alatt hazánk egyik legkeresettebb reklámarcává nőtte ki magát. Az RTL Klub szépségének arcát számos reklámban láthatjuk, ami nem is csoda, hiszen Nóri hiteles személyiség. Igaz, ennek komoly ára van: a műsorvezetőre milliós kampányok épülnek.

Ördög Nóra arca milliókat érÖrdög Nóra arcával szinte bármit el lehet adni. Ki is használják ezt a nagy cégek: a csinos műsorvezető reklámozott már gyümölcsitalt vagy szépségipari terméket is, és sorra kapja a felkéréseket.

Nóra lassan maga is jól felépített márkává válik, akárcsak Zséda, és ezt a műsorvezető egyáltalán nem is bánja. Persze ez nem is csoda, hiszen Nórira milliós reklámkampányok épülnek, és egy-egy megbízás igencsak sokat hoz a konyhájára. Ráadásul a reklámszerződések mellett ne felejtsük el, hogy a szépség mindenekelőtt egy kereskedelmi csatorna, az RTL Klub vezető arca is.

Nóra sikere a külsején kívül a szakemberek szerint abban rejlik, hogy nagyon hiteles személyiség, bájos, kedves nő, akit elkerülnek a botrányok. Válása pedig csak izgalmasabbá tette a személyiségét, hisz így már nem az a tipikus jó kislány, de messze nem is botrányhősnő- vagy bulvárszereplő-alkat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top