Sztárok

A kutyának se kell Bea asszony

Befuccsolt Bea asszony sminkes üzlete. Gáspárné hiába fest úgy, akár a legnagyobb hazai sminkesek, senki sem alkalmazza. Ugyan felmerült, hogy Gáspárné sminkeljen halottakat, ha már a férje koporsókkal kereskedik, de erről Bea hallani sem akar.

Enyhén szólva sem virágzik Bea asszony sminkes üzlete. A salgótarjáni médiafeleség hiába dolgozik a legprofibb termékekkel, hiába végzett el egy iskolát, és hiába sminkel szépen, nem kell a munkája senkinek sem. Bea asszonyt ugyanis senki sem kéri fel, hogy sminkeljen. Illetve ha kap is megbízást, csakis ingyen vennék igénybe a szolgáltatásait, ami érthetően nincs ínyére Győzike feleségének.

Így Bea egyelőre csak a családtagjait festegeti, no és felmerült, hogy fessen ki halottakat, ha már férje, Győzike koporsókkal kereskedik. Bea asszony azonban hallani sem akar erről.
„Nem festek halottakat, és nem is fogok” – jelentette ki határozottan Bea asszony, aki már a férje üzletétől is iszonyodik.

 

Fotó: RTL Klub / Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top