Sztárok

Megvannak a VIVA Comet műsorvezetői

Ada, Ben és Zola közösen vezényli a 10. VIVA Comet díjátadó gálát. A három VJ szerint tavaly akkora összhang volt közöttük a színpadon, hogy nem volt kérdés: az idei ünnepélyes alkalomból ismét hárman látják el a házigazda szerepét. Az év legrangosabb zenei eseményére június 17-én kerül sor.

Megvannak a VIVA Comet műsorvezetői„Nagyon örülök, hogy újra hárman vezetjük a díjátadót. Szerintem jó összhang volt közöttünk tavaly. Azt gondolom, egy remek koncepcióról van szó, ugyanis több lehetőség rejlik abban, ha többen vezetünk egy ilyen hatalmas show-t, amelyet idén először élőben közvetít a csatorna” – mondta Zola, aki elsősorban szakmai szempontból várja a 10. VIVA Cometet, de nagyon kíváncsi a Cascadára és Noémi Virág, Tóth Gabi, Mark és Puskás Peti Neoton-feldolgozására is.
Ada egyetlen hölgyként érthető módon leginkább a ruhájával van elfoglalva. „Még nem tudom, mit veszek fel, de az biztos, hogy idén is valami látványos és gyönyörű darabot fogok viselni ezen a különleges, ünnepélyes alkalmon” – avatott be a részletekbe a gyönyörű műsorvezető, aki kollégáihoz hasonlóan már izgatottan várja a jubileumi díjátadót.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top