Sztárok

Détár Enikő ismerkedett a pszichiátrián

Détár Enikő odafigyelt környezetére azok alatt a gyötrelmes napok alatt, amiket a pszichiátrián töltött. A depresszióval küszködő színész-műsorvezetőnő barátságokat kötött, ismerkedett a többi beteggel, akikre napjainkban is gyakran gondol.

Nem volt könnyű, de a pszichiátrián töltött időszak alatt Détár Enikő sokat tanult magáról és másokról is. Enikő Havas Henriknek tett vallomásáról sokat cikkeztek, de arról eddig nem szóltak a híradások, hogy Enikő bizony amellett, hogy gyógyult, igyekezett másokon is segíteni.
„Van, aki bent magába burkolózik, engem viszont érdekelnek a többiek, az emberi kapcsolatok, mások történetei. Hiszen ember vagyok, nem beteg” – emlékezett vissza pszichiátriai kezelésére.
Bármilyen komoly volt is a probléma, szerencsére szakszerű segítséggel, a család és a barátok támogatásával sikerült meggyógyulnia. Enikő nem feledte a pszichiátrián megismert embereket, gyakran gondol rájuk, és szívből szorít nekik azért, hogy mielőbb gyógyuljanak meg ők is. 

 

storytv4.sajtoklub.tv
storytv4.sajtoklub.tv

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top