Sztárok

Jön az újabb rémálom!

Freddy Krueger visszatért!

Jön az újabb rémálom!A filmesek babonás népek. Ez lehetett az egyik oka annak, hogy a Rémálom az Elm utcában forgatásán koronaékszereknek kijáró biztonsági intézkedésekkel védték Freddy Krueger különleges, pengékkel meghosszabbított ujjú kesztyűjét. Minden forgatási nap végén a jelmezescsapat egyik direkt ezért felelőssé tett embere zárta el a veszélyes és látványos eszközt, a kulcsot pedig a rendező tette el.

A legendás horrorfilm új változatának készítése közben mindenki attól félt, hogy a kesztyű eltűnik. Az Elm utcában játszódó korábbi filmek forgatása során ugyanis gyakran köddé vált ugyanez a kesztyű: eddig összesen négy filmből lopták el. Egy korábbi nyilatkozatában a legendás horrorszínész, Robert Englund beismerte, hogy a Rémálom az Elm utcában legelső forgatásának a végén hazavitte a rémálomba illő kesztyűt.

„De én csak a munka végén nyúltam le, amikor már senkinek nem kellett – mentegetőzött. – Azóta viszont a forgatás közepén is elpakolták már. Egyszer egy napot állt a stáb, arra vártunk, hogy újragyártsák a pengés kesztyűt: az azért már disznóság.”

A félelem szerencsére alaptalan volt: a film elkészült, a kesztyű még mindig megvan; ezt az új Freddyt játszó, Oscar-díjra jelölt Jackie Earle Haley, az új Freddy is igazolhatja: a filmezés befejeztével ő vitte haza.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top