Sztárok

A legszebb és legbotrányosabb életű focistafeleségek

Most megmutatjuk, kik azok a szexis nők, akik a focisták mögött állnak. Legtöbbjük botrányos életet él, de akadnak köztük tisztes családanyák is.

Abigail Clancy
Párja: Peter Crouch, a Tottenham játékosa. Keresete: 70 000 font/hét.
Háttér: Liverpoolban született 1986-ban. Először 2006 nyarán tűnt fel a nyilvánosság előtt, az angol Topmodell című show második évadjában mutatta meg őrjítő bájait. Címlapról címlapra vándorolt, az FHM magazin olvasói a világ tíz legszexibb csaja közé választották. Négy éve jár a kétméteres csatárral.     
Foglalkozása: Modell, többek között ő mutatta be a Pussy Glamore téli fehérneműit.  
Botrányai: Kokainfogyasztó. Állítólag a legutóbbi vb ideje alatt kétszer is rajtakapták. Egy ízben Crouch – nem túl férfiasan – faxon szakított vele. Aztán hat hónap múlva újra összejöttek.     
Stílus: Minél rövidebb, minél jobban tapad a testre, annál jobb. Őt ritkán látni lezser szerelésben.
Tervei a vb-re: Otthon marad Angliában, mert első a meló. Ám ha az angol nemzeti tizenegy a döntőbe jut, máris repül Dél-Afrikába. 

Abigail Clancy
Abigail Clancy
Peter Crouch
Peter Crouch

Coleen Rooney
Párja: Wayne Rooney, a Manchester United játékosa. Keresete: 120 000 font/hét.  
Háttér: Rooney-t még rossz kisfiú korából, a liverpooli Croxteth általános iskolából ismeri. 2008-ban, Olaszországban kötöttek házasságot, és van egy gyermekük, Kai.
Foglalkozása: Bolti eladóból lett modell. A Nike és az LG reklámarcaként tündökölt, saját parfümöt adott ki, és tévéműsora is van.  
Botrányai: A Rooney család nem is annyira Coleen botrányairól ismert, hanem a férj kihágásairól. A legkonkrétabb az volt, amikor kiderült: Wayne-nek viszonya volt egy prostival, aki kétunokás nagymama.     
Stílus: Csodálja Vanessa Hudgenst (a High School Musical sztárja), akit divatikonnak tart. Szerinte Vanessa választékosan öltözködik, és jól bánik a kiegészítőkkel is.  
Tervei a vb-re: Akkor utazik ki a világbajnokságra, ha Anglia elődöntőt játszik.

Coleen Rooney
Coleen Rooney
Wayne Rooney
Wayne Rooney és Kai

Carly Zucker
Párja: Joe Cole, a Chelsea játékosa. Keresete: 80 000 font/hét.
Háttér: Kelet-Londonban nőtt fel, és női labdarúgóként „melegített” a későbbi focistafeleség-szerepre. Cole-lal 2004-ben kezdett járni, és tavaly nyáron házasodtak össze. Márciusban megszületett Ruby Tatiana nevű gyermekük.   
Foglalkozása: Személyi edző volt, majd realityműsor szereplőjeként tűnt fel a tévében. Az egyik legrosszabb hírű futballistafeleség, állítólag záróra előtt ritkán távozik a bárokból.   
Botrányai: Londoni leánybúcsúján tökrészegre itta magát. Miután betették egy autóba, elájult. A körülötte sündörgő újságírók pedig kiszúrták, hogy egy férfi nemi szerv formájú ékszert visel.   
Stílus: Bögyös, faros, csinos menyecske Carly, és amije van, azt ki is rakja. A nőies, feltűnő ruhákat részesíti előnyben.
Tervei a vb-re: Ha az angolok az elődöntőig jutnak, a bébivel máris repül Dél-Afrikába. Az utóbbinak a szövetségi kapitány, Capello nem annyira fog örülni.

Carly Zucker
Carly Zucker
Férjével, Joe-val és Ruby Tatiana gyerekükkel
Férjével, Joe-val és kislányukkal

Alex Curran
Párja: Steven Gerrard, a Liverpool játékosa. Keresete: 120 000 font/hét.
Háttér: Tizenhat évesen otthagyta a gimnáziumot, hogy műkörmösként dolgozhasson. 2002-ben csavarta el Gerrard fejét, 2007. június 16-án esküdtek örök hűséget. Két lányuk van, Lilly-Ella és Lexie, akik még házasságkötésük előtt születtek.     
Foglalkozása: Modell és divatszakíró a Daily Mirrornál. 2007 októberében megalkotta saját illatát, az Alexet.  
Botrányai: 2006. augusztus 8-án letartóztatták, mert Liverpoolban egy étterem előtt összeverekedett egy tinilánnyal. Óvadék ellenében elengedték, majd ejtették a „támadás” vádját.  
Stílus: Mindig azt és úgy hordja, ahogy annak lennie kell. Pont annyit mutat, amennyit nagyon muszáj. Szereti a könnyű esésű anyagokat és a minit.
Tervei a vb-re: Amíg a férje rúgja a gólokat, addig ő Sun Cityben, a mesés dél-afrikai üdülőparadicsomban sütteti magát.
 

Alex Curran
Alex Curran
Steven Gerrard és két kislányuk
Steven Gerrard és két kislányuk

Christine Bleakley
Párja: Frank Lampard, a Chelsea játékosa. Keresete: 130 000 font/hét.
Háttér: Az északír csajszi a Queen’s Egyetemen szívta magába a tudást, majd gondolt egy merészet: küldöncnek szegődött a Belfast tévétársasághoz. Innen a BBC Belfasthoz navigált, és kapaszkodott a szamárlétrán felfelé. A csajozós Lampard 2009 őszén nagy titokban kezdett vele randizgatni. 
Foglalkozása: Ismert médiaszemélyiség, a BBC The One Show című rádióadásának társműsorvezetője.  
Botrányai: 2008 végén nehezen viselte, hogy kiszavazták a Szombat esti láz brit változatából. Negyven barátjával a londoni Mahiki Klub felé vette az irányt, ahol 100 fontos koktélokkal nyitott, majd tequilával folytatta. Miután kiszedték az asztal alól, 4500 fontos (1,4 millió forint) számlát kellett kiegyenlítenie.
Stílus: Ha választani kellene, akkor nálunk ő nyerné az első díjat. Elegáns, visszafogott, de mégis rafinált ruhák kerülnek ki a ruhatárából.
Tervei a vb-re: Egy pattogó bőrgolyó kedvéért nem hagyja ott a műsorvezetői bőrfotelt.

Christine Bleakley
Christine Bleakley
Frank Lampard
Frank Lampard

Rebecca Ellison
Párja: Rio Ferdinand, a Manchester United játékosa. Keresete: 120 000 font/hét.
Háttér: Hét éve él együtt a bulizós és gátlástalanul csajozó védővel. Két gyermekük született, Lorenz és Tate. Tavaly júniusban Rebecca végre beadta a derekát, és megesküdtek.
Foglalkozása: Gyermekei születése előtt könyvelőként dolgozott, ám amikor először beköszönt a gólya, főfoglalkozású anyává lépett elő.  
Botrányai: Nincsenek, csak Ferdinandnak. A bulvárlapok folyvást a játékos mindenféle modellekkel folytatott kapcsolatain csámcsognak. Egy stewardess, bizonyos Lauren Alcom azt mesélte, hogy a pasi öt éven át csalta vele Rebeccát.   
Stílus: Neki a ruhatárán is meglátszik, hogy anyuka. Előnyben részesíti a bő, kényelmes szabású ruhákat, pólókat.
Tervei a vb-re: Otthon marad, végül is mire jó a televízió? 

Rebecca Ellison
Rebecca Ellison
Rio Ferdinand
Rio Ferdinand

    
Lisa Roughead
Párja: Michael Carrick, a Manchester United játékosa. Keresete: 70 000 font/hét.
Háttér: Tizenhárom éve a középpályás barátnője. Még a középiskolából ismerik egymást, ahol Lisa nemcsak a külsejével, hanem a stréberségével is kiborította a pasikat. Van egy kétéves lányuk, Louise.
Foglalkozása: Annyit tudunk, hogy diplomát szerzett egy üzleti főiskolán. Értelmi képességek terén őt tartják az egyik legjobbnak a focistafeleségek között.  
Botrányai: Csendes és visszahúzódó, de azok közé tartozik, aki ha megiszik pár pohárkával, megvadul. A múltkori vb-n lefotózták, amint részegen smárol – egy nővel.  
Stílus: Az iskola éltanulójának stílusa semmiben sem különbözik a tipikus szomszéd lányétól. Se hal, se hús lány.
Tervei a vb-re: Nem mozdul ki otthonról, elvégre csendes és visszahúzódó. Pezsgőt majd csak egy hónap múlva, a világbajnoki serlegből szeretne inni.

Lisa Roughead
Lisa Roughead
Párjával, Michael Carrickkal
Párjával, Michael Carrickkal

 
Hayet Abidal
Párja: Eric Abidal (francia), a Barcelona játékosa. Keresete: titkos.
Háttér: Algériai származású, tinédzserként ismerkedett meg jövendőbelijével. Muszlim vallású, akárcsak az ellenfél csatárainak réme, a védelem oszlopa, Eric.
Foglalkozása: Anya. Két gyereke születése között, 2007-ben ment hozzá apjukhoz. Kedvenc foglalatossága a meccsre járás, a két kölyökkel gyakran feltűnik a Barcelona stadion lelátóján.   
Botrányai: Egy muszlim nőnek? Áááá…
Stílus: Bár csadort nem hord, a nagyon kivágott ruhákat messziről elkerüli. Sosem hivalkodó, de mindig csinos ruhákban mutatkozik.
Tervei a vb-re: Ha a franciák hozzák a kötelezőt a csoportmeccseken, és továbbjutnak, már foglal is repülőjegyet. Hármat. 

Hayet Abidal - forrás:totalfootballmadness.com
Hayet Abidal
Forrás: Totalfootballmadness.com
Eric Abidal
Eric Abidal

Antonella Roccuzzo
Párja: Lionel Messi (argentin), a Barcelona játékosa. Éves keresete 8,4 millió euró.
Háttér: A 23 éves argentin diáklány hazájában, Rosarióban él. Tavaly decemberben egy rosariói fesztiválon egymásba ütköztek a csatárzsenivel, és azóta dúl a szerelem. Távkapcsolatban élnek, mivel Messi Spanyolországban rúgja a bőrt.  
Foglalkozása: Egyetemen tanul élelmezés és dietetika szakon.
Botrányai: Még iskolai csínytevéseiről sem tudunk. Maximum a sárga irigységtől pukkadó katalán csajok visíthatták, hogy „botrány!”, amikor megpillantották Barcelona főutcáján sétálni a szolid diáklányt imádott Messijükkel.
Stílus: Farmernadrág, póló, 30 fok felett könnyű, világos vászonruci. Persze krumpliszsákot is felvehet, akkor is gyönyörű.  
Tervei a vb-re: Antonella (egyelőre) abszolút civil, nincs kapcsolata a sajtóval, így nem tudjuk, hol tölti az elkövetkező egy hónapot. Ha Argentína netán döntőt játszik, a tévékamera biztos megtalálja őt a lelátón. 

Forrás:s11.bdbphotos.com
Forrás: S11.bdbphotos.com

Alena Šeredová
Párja: Gianluigi Buffon, a Juventus játékosa. Éves keresete 5 millió euró.
Háttér: Cseh születésű. Húszévesen, 1998-ban második lett hazája szépségkirálynő-választásán, majd ő képviselte Csehországot a Miss Worldön. 2001-től az itáliai fotósok kedvence. A 2006-os vb-n már olasz mezben dobálta csókjait az olasz kapusnak, és egy év múlva esküdtek meg. Két fiuk van.    
Foglalkozása: Olaszország egyik legismertebb modellje és egy ruházati cég tulajdonosa.
Botrányai: Egy. Mert az botrány, hogy két gyerek után is milyen elképesztően jó formában van.
Stílus: Nem bírja a textilt, ezért kényszeresen dobálja le magáról. A legtöbb róla megjelenő fotón fürdőruhában villogtatja magát, és van mire felvágnia.
Tervei a vb-re: A legnagyobb Juventus- és Olaszország-szurkoló, mindenhová elkíséri a férjét. De most bajban van, ugyanis az olasz kapitány megtiltotta, hogy a barátnők és a feleségek a csapat közelébe menjenek a vb ideje alatt…

Alena Seredová
Alena Šeredová
Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top