Sztárok

Jótékonykodtak a fiatal sztárok

Mindent bevetnek a VIVA Comet jelöltjei, hogy még több szavazatot szerezzenek.
Adri borzzal haverkodott
Adri borzzal haverkodott

Az idén jubiláló VIVA Comet „legjobb új előadó” kategóriájának jelöltjei mind nagy állatbarátok. Adri, a BNF, az InterYou, a Mon Cheri és a Stereo 2.0 tagjai a Noé Állatotthon Alapítványnál jártak, hogy állateledelt és sok-sok szeretetet vigyenek a gazdátlan lakóknak.

Adri a felelősségteljes állattartásért kampányol. „Sajnos nincs háziállatom, de nagyon szeretnék majd, jelenleg azonban annyit utazom, hogy szenvedne mellettem, s ezt nem akarom. Ha egyszer lesz, biztosan egy menhelyről fogadok majd örökbe egy keverék kutyust” – árulta el a fiatal énekesnő.

A BNF tagjai is csak átgondoltan tartanának háziállatot. Franknek és Batnak is van kutyája a családban, ám mindhárman úgy gondoljuk, hogy ha egyszer saját kutyánk lesz, egy menhelyi kutyust is szívesen befogadunk, ám ahhoz kertes ház is kell, ugyanis lakásban középtermetű kutyánál nagyobbat tartani állatkínzás!” – vallják egyöntetűen a banda tagjai.

A Stereo 2.0 tagjai is szeretik a háziállatokat. „Hozzám valamiért a legharapósabb kutya is barátságosan közelít mindig. Az okát én sem tudom, de ahogy mondani is szokták, az állatok megérzik, ki a jó ember” – mondta nevetve Leo.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top