Sztárok

Havas megírja Claudia tragédiáját?

Havas Henrik könyvet írna Liptai Claudiáról. A sikerszerző és a vörös démon korábban egyszer már tárgyaltak egy lehetséges irományról, amelynek ötlete a közelmúltban újra felmerült.

Havas Henrik évek óta nógatja volt Mokká-s kolléganőjét, Liptai Claudiát, hogy mondja neki tollba nem mindennapi karrierjét és életét. Tavaly állítólag komolyan fontolgatta a páratlan páros, hogy közösen megjelentetnek egy könyvet; Havas szerint egy partin Liptai odaosont hozzá, és a füléhez hajolva megkérdezte: „Henrik, rólam mikor ír végre könyvet?”

Aztán Claudia magánéletében olyan fordulatok történtek, amelyek miatt a TV2 sztárja minden egyébbel foglalkozott, csak a könyvvel nem. Elvált Gesztesi Károlytól, és tragikus körülmények között elveszítette szerelmét, Daróczi Dávidot.

Igaz, ha érzéketlenül csupán a tényeket nézzük, így még érdekesebb lett Havas számára. Úgy tudjuk, a riporter nem tett le arról, hogy könyvet írjon Claudiáról, újra megkereste a vörös szépséget, aki egyelőre nem tud az érzéseiről beszélni. Nem tudni, hogy mikor lesz a könyvből valami, de annyi bizonyos: ha megjelenik, hatalmasat szól majd…

Havas megírja Claudia tragédiáját?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top