Sztárok

Haldoklik a világ legidősebb édesanyja!

Napjai vannak hátra a hetvenesztendős Rajo Devi Lohannak, aki másfél éve hozta világra kislányát, és ezzel bekerült a Guinness rekordok könyvébe is.

Minek szült? – teszik fel sokan, talán jogosan is, a kérdést Rajo Devi Lohannak. Az indiai asszony ugyanis hatvannyolc évesen szülte meg kislányát, aki mesterséges megtermékenyítéssel fogant. Már akkor sokan tiltakoztak az ellen, hogy miért kell mesterségesen megtermékenyíteni egy hatvannyolc esztendős asszonyt. Rajo azonban azzal védekezett, hogy egész életében vágyott az anyaságra, jómódú férjével csaknem ötven éve próbálkoznak, de nem jött össze a baba.

Rajo tragédiája, hogy egészsége a mesterséges megtermékenyítés miatt romlott meg, állítólag komplikáció lépett fel, a szervezete rosszul reagált a hormonkezelésekre. Az asszony haldoklik, olyan gyenge, hogy a kislányát sem tudja felemelni. Rajo azt mondja: boldogan hal meg, hiszen átélhette az anyaság csodálatos érzését, még ha csupán egészen rövid időre is. 

Haldoklik a világ legidősebb édesanyja!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top