Sztárok

Kamarás Iván újra apa lesz?

Könnyen lehet, hogy feléledtek az apai érzések Kamarás Ivánban. A színész állítólag sűrűn látogatja félárván maradt kisfiát, és támogatni akarja a gyermeket.

Hosszú huzavona, apasági per és felfokozott érzelmek után Kamarás Ivánnak megszólalt a lelkiismerete. A színész, akinek már van egy tinédzser fia, állítólag apaként viselkedik a félárván maradt kis Zalánnal – tudta meg a Bors című napilap. A színész a hírek szerint gyakran jár haza Amerikából, hogy találkozzon gyermekével, akit korábban megtagadott, és őszintén úgy gondolja, hogy támogatni, segíteni és szeretni akarja a fiúcskát, akit hatalmas tragédia ért: elveszítette az édesanyját. Kamarás állítólag fontolgatja, hogy magához veszi a gyermeket, de legalábbis a Tormásnak becézett fiú családjával közösen felelősségteljes és a csemete érdekeinek leginkább megfelelő döntést hozza majd sorsával kapcsolatban.

Így már nem csak legutóbbi szerepe szerint mondhatjuk rá, hogy Kamarás Iván igazából apa?

Kamarás Iván újra apa lesz?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top