Sztárok

Kiássák a halott sztárt?

Kiássák Anna Nicole Smith földi maradványait – állítja az amerikai Globe magazin. A rendőrség állítólag olyan új bizonyítékokat talált, amelyek alapján egyértelmű, hogy a szőke modellt annak idején meggyilkolták.

Anna Nicole Smith halála máig élénken foglalkoztatja az amerikai közvéleményt. A szőkeség pár hónappal fia, Daniel halála után esett össze, a szervezetében drogot és számos gyógyszert találtak. Anna egy kislányt hagyott hátra maga után, akit a gyerek apja, a fotós Larry Birkhead nevel. Larry Anna halála óta nem nyugszik bele az első szakértői véleménybe, ami alapján a szőkeség véletlenül túladagolta magának a drogot. Birkhead szerint a modellt meggyilkolták. Ezt egy rendőr is hasonlóan gondolta az amerikai Globe magazin szerint, és nyomozást folytatott az ügyben, ami alapján állítólag kiássák Anna földi maradványait, és újra megvizsgálják, a korábbiaknál sokkalta precízebb módszerekkel.

Kiássák a halott sztárt?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top