Sztárok

Titokban plasztikáztatott a magyar színésznő

Bálizs Anett arca az egész országnak ismerős, hiszen a Jóban Rosszban főnővéreként nap mint nap képernyőn van. A Fannit alakító színésznő szépségét senki sem vitatja, a fiatal lány mégsem volt soha elégedett külsejével. Anett hét év után szánta el magát arra, hogy megoperáltassa orrát.

Bálizs Anett döntését sokan nem értik, de a színésznő boldog, hogy hét év után végre nem szeretett orra új formát kapott. A Jóban Rosszban Fanni nővérét Dr. Kárász Tamás orr-specialista változtatta át.
„Nagyon zavart, hogy szemből és profilból két teljesen különböző karakter voltam. A fotókon babaarcú lány mosolygott vissza, de ha valaki profilból nézett, egy görbe orrú valakit látott. Ha észre vettem, hogy valaki néz, inkább elfordultam.” – árulta el Bálizs Anett.
„A családom és a párom is bátorított, de a legtöbb ismerősöm nem értette, miért fekszem kés alá. Nekem nagyon fontos volt és egyáltalán nem bántam meg.” – tette hozzá a Jóban Rosszban színésznője, aki egyáltalán nem félt a nem mindennapi beavatkozás előtt. „Szinte mosolyogva feküdtem fel a műtőasztalra, csak egy kicsit izgultam. A műtét utáni ébredésre egyáltalán nem emlékszem, csak foszlányok vannak meg. Reggel műtöttek és este nyolcig nagyon kába voltam.” – vallotta be Anett.
„Bár azt gondoltam fog, egyáltalán nem fáj az orrom, inkább csak kényelmetlen a gipsz, vagy hogy ülve kell aludnom.”
Anett átváltozását a Jóban Rosszban alkotói beleírták a történetbe, de hogy miként, az csak a TV2 képernyőjén derül ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top