Sztárok

Harry Potter elteheti a varázspálcát!

Befejeződött a sorozat forgatása.

Egy varázspálcát örökre elcsomagoltak: Daniel Radcliffe végleg felhagy a varázslósággal, és új feladatok után néz. Vasárnap befejeződött az utolsó Harry Potter-történet forgatása, a színészek és a stáb tagjai elbúcsúztak egymástól. A Harry Potter és a Halál ereklyéi történetét két részben dolgozták fel a filmesek: az első idén novemberben, a második jövő nyáron kerül a mozikba, de a forgatás egyben zajlott.
„Mindenki nagyon odavolt – nyilatkozta Harry Potter életre keltője. – Egy csomóan sírtunk is. Radcliffe szomorúsága érthető: élete egy évtizedét áldozta a Harry Potter-filmek készítésére. Közben gyerekszínészből felnőtt, egyszerű londoni iskolásból világsztár lett, és nem utolsósorban sokszoros milliomossá vált.”
„Ez a film tényleg megváltoztatta az életemet – mondta Radcliffe. – Mindenhez, ami a vásznon látszik, köt valami emlék. Persze azért izgalmas is, hogy vajon mi vár most rám…”
A varázslók talán a jövőbe látnak, de Radcliffe sorsát egy mugli is meg tudná jósolni: híres színész lesz. Az első bizonyíték: a srác egyelőre Amerikában marad, és jövő tavasszal a Broadwayn lép fel egy színdarabban.

Harry Potter elteheti a varázspálcát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top