Sztárok

A szülőkkel együtt járnak bulizni

A hazai könnyűzenei élet talán két legextravagánsabb figurája talált egymásra Tóth Gabi és Roli személyében. Szerelmüket annyira erősnek érzik, hogy a zenész már a leendő gyermekei tökéletes anyját is látja az énekesnőben.

Tóth Gabi, a polgárpukkasztó, ám rendkívül tehetséges énekesnő hosszasan kereste a boldogságot. Több kudarcba fulladt próbálkozás után, néhány hónapja eltalálta Ámor nyila, és összehozta Nagy Rolival, a szintén extrém külsejű dobossal. A zenész éppen válófélben volt, amikor szélvészként megérkezett az életébe a lány. Gabi és Roli hosszú ideje ismerték már egymást, rendszeresen találkoztak rendezvényeken, fellépéseken, mindig szimpatizáltak egymással. Egy közös barátjuk révén kerültek közelebbi kapcsolatba, és az a beszélgetés megpecsételte a sorsukat. „Nekem mindig tetszett Gabi megjelenése – meséli Roli. – Nem vagyok az a fajta pasi, aki a kendővel bekötött fejű háziasszonyokra bukik. Ezzel együtt szeretem, ha egy csaj igazán nőies, gondoskodó, és otthon nőként viselkedik.

Fotó: Sanoma Archív/press.TV2.hu
Fotó: Sanoma-archív/press.TV2.hu

A munkában hamar megtaláltuk a közös hangot, együtt kezdtünk dalokat írni, és kiderült, hogy sokkal több is lehet ebből, mint munkakapcsolat.”

„El tudom képzelni Gabit a gyerekeim anyjaként”

A pár mázlinak tartja, hogy közösen dolgozhatnak, és a fellépések előtt, utazás közben is együtt lehetnek. Mivel csak nagyon kevés időt töltenek egymástól távol, a féltékenység sem jellemző a kapcsolatukra. „Az a hír terjedt el rólam, hogy erőszakos vagyok – folytatja a dobos. – Az tény, hogy ha bunkó hangnemben szólnak be nekem vagy a páromnak, akkor azt nem hagyom szó nélkül, de szerintem ez természetes. Arra büszke tudok lenni, ha elismerően nyilatkoznak Gabi külsejéről, és egyértelmű, hogy nem zavar, ha szexisebben öltözik fel, mint az átlagnők.”
Bár a szerelem még alig egy éve tart, Roli elárulta, hogy felmerült már köztük a családalapítás gondolata. „El tudom képzelni Gabit a gyerekeim anyjaként. Gondoskodó, igazi anyatípus. Nagy szerencsém van, mert a szüleivel is remekül megértjük egymást. Az övék is olyan, mint egy igazi nagy olasz család. Nálunk is ez van otthon. Olyan nincs, hogy percekig hallgatjuk a csendet egy családi összejövetelen. A szüleink már többször jöttek velünk bulizni is, ami szintén azt bizonyítja, hogy mindkét oldalról maximális az elfogadás.” Roli azt is bevallotta, hogy később akár az örökbefogadást is vállalná Gabival, ha nekik netán nem születhetne közös gyermekük. Az énekesnő egy korábbi betegség miatt műtéten esett át, amely után az orvosok elmondták neki: kevés esélye maradt arra, hogy valaha gyermeket szüljön. Ő azonban pozitívan gondolkodik, és biztos abban, hogy ha eljön az ideje, akkor megérkezik hozzá a baba is.

Tóth Gabi szülei és Nagy Roland
Tóth Gabi szülei és Nagy Roland

 

Gabi hamarosan megjelenő, Elég volt című albumán a rajongók is meghallgathatják a pár egyik közös dalát, a koncerteken pedig azt is láthatják, hogy milyen az, amikor Roli kíséri dobokon az énekesnőt. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top