Sztárok

Végighaknizza a lapokat Daróczi szeretője

A néhai kormányszóvivő mamája bugyit, az állítólagos szeretője intim képeket mutogat. Daróczi Dávid nem nyugodhat békében, hozzátartozói lassan mindent kiteregetnek vele kapcsolatban.

Daróczi Dávid és vele együtt Liptai Claudia magánéletének minden apró részlete lassan közügy lesz. Beleolvashattunk a boncolási jegyzőkönyvébe, a zsebében talált tárgyakról szóló leltárba, a személyes üzeneteibe, sőt láthattuk Liptai Claudia állítólagos bugyiját is.

S ha még nem lenne elég, a közelmúltban jelentkezett egy Nóra nevű nő, aki azt állítja, őt szerette igazán és vele csalta Claudiát Daróczi. Most pedig itt az újabb szenzáció: Daróczi állítólag gyereket is akart Nórától.

Nem tudni, hogy mindezekből mi az igazság, de annyi tény: az állítólagos szerető gyakorlatilag végighaknizza Daróczi sztorijával a lapokat, maga jelentkezik be különböző újságokhoz, hogy mesélhessen. 

Hogy ez gusztusos dolog-e, mindenki döntse el maga…

 

Végighaknizza a lapokat Daróczi szeretője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top