Sztárok

Görög Zita a Megasztár műsorvezetője?

Ugyan korábban felmerült, hogy Liptai Claudia vezeti a Megasztár 5-öt, a legfrissebb hírek szerint esélyes a feladatra Görög Zita, sőt Bálint Toncsi is!

Görög Zita nevét suttogják a Megasztár 5. lehetséges női műsorvezetői kapcsán. A kétgyermekes szépség neve állítólag a kezdetektől felmerült, már csak azért is, mert eredetileg ő vitte sikerre a műsort Tillával annak idején. Zita az első két Megasztárt vezette, majd gyerekszülés miatt visszavonult. Ám az utóbbi időben újra bomba formában van, és szebb, mint valaha. Biztosan jól mutatna Tilla oldalán. Gondolkodnak a műsor készítői Liptai Claudián is, aki mellett állítólag csak azért nem tették még le véglegesen a voksukat, mert számos más műsorban is érdekelt.

Egyébként úgy hírlik, Bálint Toncsi is szívesen vállalná a műsorvezetést, és meglepően jól mutatott Tilla mellett a VIVA Cometen, a páros egy díjat adott át együtt. 

Görög Zita a Megasztár műsorvezetője?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top