Sztárok

Melegek ölték meg Daróczit?

Nagy port kavart cikk jelent meg Daróczi Dávidról nem sokkal a néhai kormányszóvivő halála előtt – tudta meg a Bors. A melegeknek szóló lap ugyanis nem túl finoman arra utalt, hogy Daróczi kapcsolata Liptaival csupán álca, és a valóságban a férfiakhoz vonzódik.

A Company nevű homoszexuálisoknak szóló lap cikkében Daróczi Dávidot David Copperfieldhez hasonlította, akiről szintén hosszú esztendők óta pletykálják, hogy a saját neméhez vonzódik, és érdekkapcsolatokat tart fenn. Ráadásul Copperfield is egy Claudiával próbálta elhessegetni a nemi identitásáról szóló pletykákat. A bűvész ugyanis évekig élt együtt, állítólag csupán plátóian Claudia Schifferrel. A Company című lap cikke nem sokkal a volt kormányszóvivő halála előtt íródott, és egyértelműen arra céloz, hogy Daróczi meleg, és Liptaival hazugságban élnek. A Borsnak nyilatkozó pszichológus szerint könnyen lehet, hogy éppen ez a cikk volt az, amit Daróczi képtelen volt feldolgozni, és ezért szakított Claudiával, majd menekült az öngyilkosságba. 

Melegek ölték meg Daróczit?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top