Sztárok

Egy éve halt meg Michael Jackson – mi történt a gyerekeivel?

Mióta a poplegenda meghalt, három árván maradt gyerekéről naponta cikkeztek a lapok. A legfrissebb hírek szerint Jackson anyja nagyon beteg, és már nem tudja gondozni a gyerekeket. Paris, Prince Michael és Blanket Janet nénikéjükhöz állnak a legközelebb, most mégis Debbie Rowe-nál, a biológiai anyánál vannak.

Michael Jackson gyermekei elutaztak biológiai anyjukhoz, Debbie Rowe-hoz. Az egykori ápolónő Jackson két idősebb gyermekének adott életet, a most 13 éves Prince Michaelnek és a 12 éves Parisnak. Debbie-nek korábban semmilyen kapcsolata nem volt a gyerekeivel, míg élt a popkirály, még csak egy karácsonyi képeslapot sem küldött nekik. Ám mióta meghalt Jackson, a gyerekek állítólag rendszeresen meglátogatják Debbie-t a farmján, és velük tart a harmadik Jackson csemete, Blanket is.

Prince Michael
Prince Michael
Paris
Paris
Blanket
Blanket

Egy magát megnevezni nem kívánó ismerős az egyik amerikai televíziónak elmondta: a gyerekek élvezik, hogy normális életet élhetnek. Amíg nem kezdődik az iskola, karateórákra és úszásra járnak. A lurkók egyébként idén szeptemberben életükben először fognak rendes iskolába járni, eddig magántanulók voltak. Habár a gyerekek szeretnek az 51 éves Debbie-vel lenni, a legjobban akkor érzik magukat, ha nagynénjük, Janet Jackson vigyáz rájuk. Ő volt az egyetlen olyan személy, aki igazán megértette Michaelt. Gyámságukért egyébként most is csatároznak a rokonok.
A nagypapa azt szeretné, ha a három gyerek egy show-műsorral haknizna Amerikában; a nagymama már túl beteg, hogy felnevelje őket; Janet pedig az egykori bébiszitterrel – aki állítólag a legkisebb gyermek, Blanket biológiai anyja – harcol a gyerekek felügyeleti jogáért.

Egy évvel a popkirály halála után végre előkerült a legfrissebb végrendelet is, amely kimondja: a gyerekek 20 éves korukig nem kaphatnak semmit a vagyonból, és utána is csak felügyelettel vehetnek ki pénzt az örökségükből.

Pár oldal a végrendeletből:

Pár oldal a végrendeletből.

Kattints, ha el akarod olvasni
Kattints, ha el akarod olvasni

Kattints, ha el akarod olvasni
Kattints, ha el akarod olvasni

Kattints, ha el akarod olvasni

 

 

Miközben a családtagok a gyerekekért harcolnak, a popsztár halálának első évfordulóján elárvereznek egy Michael Jackson által dedikált gitárt. A jótékonysági aukcióra Németországban kerül sor. A licitálás bevételét egy gyermekeket támogató jótékonysági projekt kapja. A gitárt abban a klipben használták, amely az énekes Scream című dalához készült. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top