Sztárok

Minden hazugság volt? Együtt Liptai és Gesztesi?

Már a válásuk idején sokan mondogatták, hogy soha nem hűlt ki a szerelem Liptai Claudia és Gesztesi Károly között, és hogy ők ketten örökké összetartoznak. Állítólag igazán soha nem váltak ők el...

Sokan sokfélét írtak az elmúlt hónapokban, hetekben Liptai Claudia magánéletéről, amikből roppant nehéz volt kihámozni, hogy mi volt igaz, és mi nem. A legtöbb cikk azonban abban megegyezett, hogy Liptai kapcsolatát Daróczi Dáviddal szemfényvesztésnek bélyegezték. A Nők Lapja Cafe megszólaltatta Claudia egyik korábbi munkatársát, aki elmondta, hogy Claudia teljes szívvel mindig csak egy embert szeretett: a férjét.

– Claudia számára az igazi szerelem Gesztesi Károly. Kevés ember néz úgy egymásra, ahogyan ők ketten. A szemükből sugárzik a szerelem, a szenvedély, a lángolás. Claudia menthetetlenül szerelmes a férjébe, szerintem még mindig. Ők ketten örökre összetartoznak, és össze kell jönniük újra. Úgysem bírják ki. Az a válás nem volt valóságos a szívük mélyén – mondta el a volt kolléga, aki szerint Claudia és Daróczi Dávid kapcsolatában majdnem minden hazugság volt. 

 

Minden hazugság volt? Együtt Liptai és Gesztesi?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top