Sztárok

Tragédiájából gazdagszik a megkínzott lány

Szeptember elején jelenik meg a nyolc évig fogvatartott lány, Natascha Kampusch könyve. Natascha a könyvben minden részletet elmond pedofil elrablójáról, és a könyvből hamarosan film is készül. Sokan azzal vádolják a lányt, hogy meg akar gazdagodni személyes tragédiájából.

Nyolc évig a poklok poklát járta meg, most viszont a mennybe vágyik Natascha Kampusch. Az osztrák lány, akit nyolc évig tartott fogva egy pedofil férfi, Wolfgang Prikopil, könyvet írt az átélt borzalmakról. Az irományban Natascha beszámol a lelki terrorról, a szexuális erőszakról, a pánikrohamokról, amik rátörtek miközben egy pincében kellett élnie éveken keresztül. A kiadó szerint Natascha milliókat kaszálhat a könyvön, ráadásul film is készül a lány életéről, a főszerepet Kate Winslet alakítja majd. Sokak szerint nem szimpatikus, hogy Natascha gyakorlatilag kiárusította személyes tragédiáját és az átélt borzalmakon akar nyerészkedni. Natascha viszont egy interjúban azt mondta, neki a borzalmak után jár az arany élet, a gazdagság.

Tragédiájából gazdagszik a megkínzott lány

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top