nlc.hu
Sztárok
Tiltsák ki a kövér nőket!

Tiltsák ki a kövér nőket!

Érdekes újítás készül Hollywoodban.

Tiltsák ki a kövér nőket!Egyes amerikai producerek kitiltanák a mozi világából a kövér színésznőket. Úgy gondolják, hogy a filmek erősen formálják a kamasz kislányok önképét, és ha túlsúlyos sztárokért rajonganak, az nem készteti őket az egészséges életmódra.

Nagy port kavart a hír, mely szerint több hollywoodi stúdió is csatlakozott a kampányhoz. Néhány magazin diszkriminációval vádolja őket, de meglepő módon a többség egyetért a döntéssel. Ha sikerül kivitelezniük a változtatást, akkor a közeljövőben minden szerepet vékony színésznők játszanak majd. Az idén Oscar-díjra jelölt Gabourey Sidibe a következőképpen nyilatkozott a kérdésről egy amerikai magazinnak:
„Én sem szeretném, ha bárki rám szeretne hasonlítani, és tény, hogy sokkal vonzóbbak a vékony lányok, de szerintem butaság lenne ez alapján kategorizálni. Egyértelmű, hogy én sosem fogok szexi csajokat alakítani majd a filmekben, de attól nem félek, hogy többé nem hívnak majd a producerek. Ez is csak egy fellángolás, de majd elcsitul” – mondta a színésznő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top