Sztárok

“Michael Douglasnek annyi”

Michael Douglast beperelte volt felesége, Diandra. Az asszony a világsztár új filmjének bevételéből kíván részesedést. A volt feleség annyira felhúzta magát Douglas miatt, hogy megígérte, a gatyát is leperli róla.

Diandra Douglas azóta utálja egykori hites urát, Michaelt, amióta a férfi megcsalta, majd elhagyta őt Catherine Zeta-Jonesért. A pár elvált, és a megállapodásuk szerint Diandra egy nagyobb összeggel távozhatott, valamint minden film – amit Douglas a házasságuk alatt forgatott – bevételének megkapta a felét. A szerződésben volt egy olyan záradék is, hogy Diandra a régi filmek remake-je után is megkapja a bevétel felét. Michael Douglas minden bizonnyal elfeledkezhetett erről a záradékról, hiszen az 1987-es Wall Street című filmje folytatásában vállalt szerepet, és erről elfelejtette értesíteni Diandrát. A volt asszony mindenesetre résen van, és beperelte Michaelt, mondván, kéri a film bevételének a felét.

A volt feleség csupán ennyit mondott az újságíróknak: „Michael Douglasnek annyi!”

 

Exneje a gatyát is leperli a sztárról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top