Sztárok

Ő a XX. század legszebb nője

Audrey Hepburn színésznőt választották a XX. század legszebb nőjének.

Top 10 – avagy a XX. század legszebb hölgyei

1. Audrey Hepburn
2. Cheryl Cole
3. Marilyn Monroe
4. Angelina Jolie
5. Grace Kelly
6. Scarlett Johansson
7. Halle Berry
8. Diana, Princess of Wales
9. Kelly Brook
10. Jennifer Aniston

A felmérésben több mint kétezren vettek részt, hogy megszavazzák az elmúlt száz év legszebb hölgyét.

Hepburn talán leghíresebb klasszikus képe az volt, amikor egy kis fekete Givenchy ruhában pózolt 1961-ben.
A színésznő, aki 1993-ban hunyt el, nemcsak szépségéről, tehetségéről, de nemes tetteiről is híres volt: az UNICEF nagyköveteként harcosan képviselte a világ gyermekeinek érdekeit.

A második helyezett hölgy igen meglepő módon az ex-focistafeleség Cheryl Cole lett, s „csak” a harmadik helyre került Marilyn Monroe, a szőke szexistennő. A negyedik helyig jutott Brad Pitt kedvese, Angelina Jolie, de így is megelőzte Brad korábbi feleségét, Jennifer Anistont, aki a tizedik helyen végzett.  Érdekesség, hogy sem Sophia Loren, sem Elizabeth Taylor nem jutott be a legjobb tíz hölgy közé. A Victoria & Albert Múzeum kurátora, Jenny Lister a Sky News Online-nak elmondta: mind a tíz híresség gyönyörű, de teljesen különbözőek. Audrey Hepburn és az ötödik helyen végző Grace Kelly a maguk idejében stílusikonnak számítottak, Audrey-t minden bizonnyal a magával ragadó egyénisége, karizmatikus személyisége tette a XX. század legszebb nőjévé.

Ő a XX. század legszebb nője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top