Sztárok

A legszexibb modell mamák – dögös fotókkal

Szépek, sikeresek, gazdagok, szupervékonyak, annak ellenére, hogy mindannyian édesanyák. A legszexibb modell mamák ők, akik hosszú utat tettek meg, míg nemcsak a kifutón, de a magánéletben is megtalálták a boldogságukat.

Gisele Bündchen tavaly decemberben adott életet kisfiának, Benjaminnak. A Forbes magazin szerint a világ legjobban fizetett modellje kádban szült, és saját bevallása szerint a rengeteg jógagyakorlatnak köszönhetően szinte semmilyen fájdalmat nem érzett vajúdás közben. Gisele saját bevallása szerint amióta az eszét tudja, gyerekre vágyott, Leonardo DiCaprióval való kapcsolata is arra ment rá, hogy a szívtipró nem akart még megállapodni. A focista Tom Brady azonban megadta a szépségnek, amire vágyott, igaz, kapcsolatuk nehezen indult: a sportolónak ugyanis gyermeke született exbarátnőjétől, Bridget Moynahantől.

A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal
A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal

Kate Moss talán a legbotrányosabb életű modell mama. A karakteres arcú, csontsovány manöken 2002-ben lett édesanya, a kis Lila Grace akkori szerelmétől, Jefferson Hacktől született. Ám Moss és Hack nem maradtak együtt, és a rossz nyelvek szerint Jefferson az, aki inkább kiveszi a részét a gyereknevelésből, mint a drogfüggő modell, aki különböző bulikon a sárga földig issza le magát, és egyik cigit szívja a másik után. Mosstól egyébként majdnem elvették a kislányát Pete Dohertyvel való botrányos kapcsolata során, de végül többek között a kislányára való tekintettel elhagyta a súlyosan heroinfüggő sztárt. Moss most újra szerelmes, Jamie Hince-csel élnek – ha nem is visszafogott, de – az eddigieknél józanabb életet. 

A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal
A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal

Adriana Lima tavaly novemberben hozta világra kislányát, Valentinát. A csodaszép brazil Victoria’s Secret-modell nem sokkal a baba születése előtt ment hozzá Marko Jarić szerb kosarashoz, és házasságuk azóta is elég viharos. Az amerikai lapok szerint Adriana, aki évekig járt jegyben Lenny Kravitzcel, igencsak nehezen viselte, hogy a terhesség során pluszkilók rakódtak rá, és férje nem kívánta annyira. Igaz, rekordidőn belül visszanyerte milliókat érő alakját, de házasságán ez sem segített: a pár állítólag rengeteget veszekszik, és az állandó idegfeszültséget a kisbaba is megsínyli. 

A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal
A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal

Heidi Klum a világ nyolcadik csodája is lehetne. A harminchét esztendős szőke szépségnek ugyanis fantasztikus alakja van, dacára annak, hogy négy (!) gyermeket szült. Negyedik babája, második kislánya, a kis Lou tavaly októberben jött világra. Heidi nagy utat tett meg, míg révbe ért a magánélete. A német topmodell túl volt már egy félresikerült házasságon, amikor beleszeretett a Forma–1 rosszfiújába, Flavio Briatoréba. Megfogant első gyermeke, a kis Leni, de a milliomos elhagyta az állapotos szépséget, mondván, mégsem tud megmaradni egyetlen asszony mellett. Heidi terhesen ismerkedett meg a világsztár Seallel, aki támasza volt a bajban, és később megszerették egymást. Hozzáment a popsztárhoz, és három közös gyerekük született; Seal a nevére vette a kis Lenit is.

A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal
A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal

 

Úgy tűnik, a 2009-es esztendő nagy éve volt a modelleknek, hiszen ekkor szült a cseh Karolina Kurkova is. Kisfia, Tobin Jack októberben jött világra. Karolina idén év elején ment hozzá szerelméhez, Archie Druryhoz. A huszonhat éves modell üstökösszerű karriert tudhat magáénak, igaz, két éve komoly kritikákat kapott egy rosszul sikerült szereplés után. A szőkeség ugyanis kicsit elhanyagolta magát, és egy fürdőruhás bemutatón kivillant a feneke, amely tiszta narancsbőr volt. Karolinát akkor többen eltanácsoltak a modellkedéstől, de ő nem adta fel: diétázott és tornázott, és rövid idő alatt visszanyerte korábbi alakját. Igaz, a rossz nyelvek szerint a plasztikai sebészek is jócskán besegítettek neki. 

A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal
A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal

Cindy Crawford a nyolcvanas-kilencvenes évek modellgenerációjának oszlopos tagja. A negyvennégy esztendős szépség kisfia, Presley 1999-ben született, lánya, Kaya Jordan pedig két évvel később. Cindy biológiai órája vészesen ketyegett, első férjével, Richard Gere-rel is azért romlott meg a kapcsolata, mert a szívtipró színész akkor még nem akart gyermeket. Második férje, az üzletember Rande Gerber azonban kész volt az apaságra. A pár házassága nem nevezhető éppen unalmasnak, rendszeresen felreppennek olyan pletykák, hogy válnak, de végül a gyerekek miatt mindig együtt maradnak. Dacára annak, hogy az igen jóképű Rande folyamatosan hűtlenkedik. Úgy tűnik, a világ egyik legjobb, legszebb nőjét is unja valaki…

A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal
A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal

Natalia Vodianova élete olyan, akár egy tündérmese. Natalia olyan szegény volt, mint a templom egere. Az orosz szépség szakadt ruhában, mezítláb egy piacon árult gyümölcsöt, amikor egy modellügynökség képviselője megpillantotta, és szerződést ajánlott neki. Onnantól fogva pedig nem volt megállás, Natalia a legnagyobb lapok címoldalán landolt, és rövid idő alatt milliomos lett. A szuperkarrierhez pedig egy szuperpasi is dukált: a sólyomszemű lány egy partin ismerte meg Justin Portman angol arisztokrata örököst. A párnak három gyermeke született, Lucas, Viktor és Neva. Natalia, dacára annak, hogy huszonnyolc évesen már háromgyermekes anya, visszatért a kifutóra, ahol folytatja diadalmenetét.

A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal
A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal

Dögös modell mamák szerencsére hazánkban is vannak. Szépségek, akik sikert sikerre halmoztak a hazai és nemzetközi kifutón, de a karriert feláldozták az anyaság oltárán. Görög Zita sikerei csúcsán, a legismertebb magyar modellként és a Megasztár műsorvezetőjeként lett szerelmes, és vállalt gyermeket szerelmével, Seres Attila koreográfussal. Zita azóta kétgyermekes mama, de napjainkban is fantasztikusan néz ki, sőt a közelmúltban modellmunkát is vállalt.

A Megasztár 2. döntőjén 2005-ben
A Megasztár 2. döntőjén 2005-ben – fotó: Sanoma-archív/Nagy Zoltán

 

Zita és kisfia, Milán
Zita és kisfia, Milán – fotó: Sanoma-archív/RTL Klub Sajtóklub

 

Tomán Szabina a fél világot bejárta modellként, Izraelben is dolgozott, amikor egy hazai divatbemutatón megpillantotta őt Árpa Attila. A média fenegyerekét lenyűgözte a magas, filigrán szépség, és hevesen udvarolni kezdett. Szabina pedig Attila miatt Magyarországon maradt, amit jól is tett, hisz szerelmük kiállta az idő próbáját: összeházasodtak, és azóta megszületett a kislányuk, Amira is. Szabina szépsége az anyasággal mit sem változott, a férfiak ugyanúgy megfordulnak a csinos anyuka után az utcán. A szépség egyébként napjainkban rendezvényszervezéssel foglalkozik.

Fotó: Sanoma Archív/Kecskés Kala
Fotó: Sanoma-archív/Kecskés Kala
Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma-archív/Schumy Csaba

Epres Panni egyszer azt mondta: „Inkább vagyok nagy hal egy kis vízben, mint kis hal egy nagyban.” Panninak igaza is volt, hiszen ő nem nagy hal, inkább cápa volt a hazai modellélet vizében. A karakteres arcú szépség Náray Tamás kedvenc modellje volt, sorra kapta a felkéréseket, amikor a szerelem beleszólt a karrierjébe. Panni ugyanis egy nyári, nyitott szórakozóhelyen újra találkozott a végzetével: Benedek Tibor vízilabdázóval. A pár évekkel ezelőtt egyszer már járt egymással, de a régi érzelmek újra fellángoltak. Összejöttek, és ma már két kisgyereküket, Mórt és Barkát nevelik Olaszországban. Panni pedig boldog, hogy főállású anya lett.

Fotó: Contactmodels.hu
Fotó: Contactmodels.hu
Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma-archív/Schumy Csaba

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top