Sztárok

Nekik a kutya csak kiegészítő

Táskában tartják őket, kényelmetlen ruhadarabokkal díszítik kedvenceiket. Vannak sztárok, akiknek a kisállat egyszerű kiegészítő és puszta divathóbort.

Paris Hilton megjelenéséhez a kutyusok éppúgy hozzátartoznak, mint a mobiltelefonja. De miközben mindenhová magával hurcolászta őket, szegények alighanem kutyául érezték magukat. „Imádom a pici kutyákat, mert iszonyúan édesek” – nyilatkozta korábban az örökösnő. Tinkerbell nevű chihuahuáját az a megtiszteltetés érte, hogy még könyvet is „írhatott” Életem Paris Hilton árnyékában címmel. Paris a kutyáit divatos öltözékben járatta, sőt még parfümmel is befújta őket. Öt év alatt Parisnak több mint hat kutyája volt. Végül 2008-ban az állatvédők megelégelték Hilton kisasszony módszereit, és elvették tőle a kutyáit.

Nekik a kutya csak kiegészítő
Nekik a kutya csak kiegészítő

Bíró Ica rendszeresen a retiküljében hordja imádott kiskutyáját a partikra. Yoda igazán „szerencsés” kisállat, mivel Icának van egy macskája is, de sajnos – ahogy a Metal Lady fogalmazott – őt nem tudja mindenhová magával vinni, Yodával viszont elszakíthatatlanok egymástól. A négylábúnak viszonylag jó dolga van, hiszen őt csak a retikülben tartják, viszont nem adnak rá idétlenebbnél idétlenebb ruhákat.

Fotó: Sanoma Archív/Szabolcs László
Fotó: Sanoma-archív/Szabolcs László
Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Fotó: Sanoma-archív/RTL Klub Sajtóklub

Steiner Kristófot sok mindennel lehet támadni, de azzal biztos nem, hogy nem szereti Özge kutyáját. Az azonban tény, hogy ő is úgy hurcolássza magával ölebét, mint nagy példaképe, Paris Hilton. Özge, a kínai meztelenkutya csodás ruhákban és ékszereknek is beillő nyakörvben szokott pózolni a fotósoknak. Sőt, egyszer még saját ruhakollekciót is terveztek neki.

Fotó: Sanoma Archív/Csibi Szilvia
Fotó: Sanoma-archív/Csibi Szilvia
Fotó: Sanoma Archív/Csibi Szilvia
Fotó: Sanoma-archív/Csibi Szilvia

 

Lehet így is!
Ördög Nóra a párjával együtt a napokban szerzett be magának egy csodaszép négylábút. A kutyust egyszer még egy partira is elvitte, no nem azért, hogy mutogassa, hanem azért, mert épp nem volt otthon senki, aki a kölyökebre vigyázhatott volna. Nóra házi kedvence olyan népszerű lett a hírességek körében, hogy többen el sem akartak szakadni tőle. 
Fotó: Sanoma Archív/Nánási Pál
Fotó: Sanoma-archív/Nánási Pál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top