Sztárok

Sztárom a párom: Malek Andrea harmóniában várja a babát

Malek Andrea és Walter Lochmann szerelme évek óta tart, bár az esküvőt csak idén márciusban tartották meg. Szerelmüknek a koncerteken és a lemezeken kívül hamarosan újabb gyümölcse születik: egy közös gyermek!

Válása után a színész-énekesnő minden kapcsolatának az volt az alapja, hogy mennyire tudják elfogadni az illetőt a gyerekek. Ha bármi döccenőt érzett ilyen téren, az a kapcsolat végét jelentette. Waltert az első pillanattól elfogadták a fiai. Többévnyi boldog szerelem után idén márciusban hivatalosan is összekötötték az életüket, decemberre pedig már a közös babát várják.

Fotó: Klinszky Gábor
Fotó: Klinszky Gábor

Az osztrák zenész is volt már házas, három felnőtt lánya van. Ők annyira megkedvelték Andreát, hogy énektanárként is őt választották. Andrea így emlékezett vissza az első találkozásra: „Akkoriban sokat jártam Bécsben meghallgatásokra. Egy ilyenen láttuk meg egymást először. Ő ült a zsűriben, és mosolygott. Mindenki más zord arccal ült, ő meg vigyorgott rám. Olyan jólesett ez nekem, hogy megjött az önbizalmam is. Akkor a Raimund Theater művészeti vezetője volt, és kiválasztott a Wake Up című musical főszerepére.”

Fotó: Klinszky Gábor
Fotó: Klinszky Gábor

Walter később rájött, hogy az irodai munkánál ő sokkal jobban szeret vezényelni meg zongorázni, ezért lemondott a posztjáról. Az új vezető érkezésével Andrea másodszereposztásba került, de elindult a közös munka.

 „Páromra leltem Andreában”

Fotó: Klinszky Gábor
Fotó: Klinszky Gábor

Hosszú ideig csak munkakapcsolat volt közöttük. „Mindig azt gondoltam, hogy a színházban dolgozó férfiak, főleg a vezető beosztásban levők minden ujjukra tíz nőt kaphatnának – vallja a színésznő. – Őt is ilyennek hittem, de lassan rá kellett jönnöm, hogy rá nem igaz ez a teória. Az esküvőnk óta pedig még inkább érzem a szeretetét. Béke van, egészségesen kommunikálunk egymással a családban.”

Mostanra Bécs lett a család otthona, egy házrészt bérelnek, és végre kertészkedhetnek is. A boldog kismama harmóniában várja a harmadik gyermekét, jógázik, egészségesen táplálkozik, és egyelőre a munkát is jól bírja még. Férjével együtt közös műsorral turnéznak. „Páromra leltem Andreában, nincs alárendeltség a kapcsolatunkban – mondja Walter. – Nagyszerű zenésztársak is vagyunk, és én nagyon jól ráérzek arra, hogy ő mit szeretne. Az egész házban szól a zene. A fiúk is játszanak hangszereken, és sokszor együtt muzsikálunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top