Sztárok

Mit szól ehhez Claudia? Gesztesi újra az exnejével

Különleges fordulatot vett Gesztesi Károly magánélete. A színész budakalászi otthonába ugyanis beköltözött a volt felesége, akit annak idején Liptai Claudia miatt hagyott faképnél.

Az eddig is nyílt titok volt, hogy Gesztesi Károly különlegesen jó viszonyt ápol volt feleségével, Nikolettel, akitől két gyermeke született. A színész akkor hagyta el Nikolettet, amikor beleszeretett Liptai Claudiába. A válás, majd a Liptai Claudiával való házassága idején sem távolodott el Gesztesi az exnejétől, olyannyira nem, hogy szomszédos telekre költöztette új és régi családját. Nikolett a közelmúltban egy egészséges kisfiút szült, a gyerek apjának kiléte máig ismeretlen. Sokan suttogták, hogy valójában a színész az apja, de ezt Gesztesi több fórumon is tagadta. Mindezek után fura fordulat, hogy a Blikk információi szerint a színész beköltöztette Nikolettet budakalászi házába a három gyerekkel, és az asszony egykori házát pedig eladták.

Nem tudni, mit szól  mindehhez Liptai Claudia, de könnyen elképzelhető, hogy nem esik túl jól neki, hogy elfoglalták az ő helyét…

 

Mit szól ehhez Claudia? Gesztesi újra az exnejével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top