Sztárok

Durván vadásztak Vitray Tamásra

Hónapokig nem voltak biztonságban a hazai hírességek, az egyetemisták ugyanis bármikor levadászhatták őket. Az EFOTT-fesztivál celebvadászatában az intézmények azt a feladatot kapták, hogy minél több sztárt állítsanak maguk mellé, és hívjanak meg a július 13. és 18. közötti orfűi fesztiválra. Az egyetemek, főiskolák közötti versenyt végül a gödöllői Szent István Egyetem nyerte: a hallgatók többek között Vitray Tamást is "levadászták", méghozzá egy nem mindennapi helyszínen.
Fotó: Sanoma Archív/Dömötör Csaba
Fotó: Sanoma-archív/Dömötör Csaba

A Szent István Egyetem nyerte az EFOTT celebvadászatát, méghozzá hetvenhét híresség összegyűjtésével. A diákok egy-egy akció során igencsak leleményesek voltak, Vitray Tamást például a Megyeri hídnál érték utol.
 
„Az egyetem egyik tanárnője szólt nekem, hogy a hallgatók szeretnének videót készíteni rólam, amelyben elmondom, hogy a Szent István Egyetem mellé állok. Én erre igent mondtam, de épp indultam hazafelé, így azt válaszoltam, hogy ha a Megyeri hídnál utolérnek, akkor semmi akadálya – árulta el a legendás riporter. – A fiatalok sikeresen megtaláltak, le is videóztak, majd mindegyikükkel készült egy közös fotó” – mesélte mosolyogva Vitray Tamás.
 
A celebvadászatban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Kaposvári Egyetem, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói gyűjtötték még össze a legtöbb hírességet.
 
A felsőoktatási intézmények versengésének eredményeként az EFOTT-fesztiválon együtt sátorozik a diákokkal Benkő Dániel, Havas Henrik, Aigner Szilárd, Vad Kati, Terecskei Rita és Sidi a Zanzibar zenekarból, valamint Hajas László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top