Sztárok

Mel Gibson rasszista, és mocskos a szája

Mel Gibsont ki akarják utálni Hollywoodból. Kiszivárgott ugyanis egy magnófelvétel, amelyen a színész rasszista és roppant kegyetlen kijelentéseket tesz kislánya anyjának, Okszana Grigorjevának.

Mel Gibson rasszista és mocskos a szájaMel Gibson alaposan lejáratta magát az egész világ előtt. Miután kiderült,  hogy viszonya van egy fiatal orosz nővel, Okszana Grigorjevával, és miatta elvált hét gyermeke anyjától, sőt egy kislánya is született szeretőjétől, akivel időközben szakított és össze is verekedett, most itt az újabb botrány. Okszana ugyanis nyilvánosságra hozott egy magnófelvételt, amelyen Gibson rasszista szavakat használ.

„Úgy nézel ki, mint egy ócska, utolsó szajha. Ne csodálkozz rajta, ha egy csapat koszos n..er  megerőszakol” – hangzik el Gibson szájából a felvételen. A színészt állítólag ki akarják utálni Hollywoodból, ügynöke például a botrány miatt a napokban kirúgta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top