Sztárok

Norbi nekirontott a segélyből élő Zimány Lindának

Nem túl szimpatikus Schobert Norbinak az, hogy kiderült Zimány Lindáról: segélyért folyamodott. A fitneszguru szerint olyanoknak járna a segély, akik nem tudnak mit enni, nem pedig olyan fiatal nőknek, akik amúgy kétszázezres táskákkal lófrálnak partikon...

„Meg kell szüntetni itthon minden segélyt, kivéve a ténylegesen 100% rokkantaknak járót. Aki nem dolgozik, ne is egyék – mondja a régi fáma. Tarthatatlan, hogy az ország tönkremegy, a dolgozók, vállalkozók az életükért küzdenek, és modellek, etnikumok, feketézők, ügyeskedők belenyúlnak a közösbe. Éhhalál ellen lehet szervezni közmunkát, krumplit és tüzelőt osztani” – ezt írta Schobert Norbi a legnagyobb közösségi portálra véleményként arra vonatkozóan, hogy kiderült: hazánk egyik legsikeresebb modellje, Zimány Linda Nagykanizsán napi 1355 forintos segélyért állt sorba. Mindez igen fura helyzetet teremt a modellnek, hiszen Linda a partikon több százezres Louis Vuitton táskákkal, méregdrága karórával és hasonlóan nem olcsó ruhákban jelenik meg. Arról nem is beszélve, hogy kedvese, Kaló Dénes eddig több mint félmilliárd forintot nyert különböző pókerversenyeken.

 
Norbi nekirontott a segélyből élő Zimány Lindának
 
Norbi nekirontott a segélyből élő Zimány Lindának

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top