Sztárok

Felismered? Igazi szépség volt Szenes Andrea

Szenes Andrea újra hallatott magáról, a napokban kijelentette: szívesen lenne a köztévé elnöke. Andrea napjainkban elsősorban szakmai terveivel és önbizalmával hívja fel magára a figyelmet, míg egykor vajmi kevéssé figyeltek mondanivalójára, olyan szép fiatal nő volt.

– Szívesen lennék a köztévé női elnöke – jelentette ki a napokban tiszteletreméltó önbizalommal Szenes Andrea.
– Húszéves szakmai tapasztalatom van közszolgálati televíziózásban, rengeteg nemzetközi munka áll mögöttem, és négy évig elnökhelyettesi, műsorokért felelős alelnöki pozíciót töltöttem be. Négy diplomám, doktori címem, nyelvtudásom van – magyarázta Szenes Andrea, aki úgy érzi, ő lenne a legalkalmasabb a feladatra, hogy a kezébe vegye az állami televízió irányítását.

Andrea napjainkban végzettségeivel, tudásával és nagyszabású terveivel igyekszik felhívni magára a figyelmet, pedig egykoron elsősorban nem ezekkel a kvalitásaival hódított. Az interneten számos fotó kering a fiatal Szenes Andreáról és ezeken látszik, hogy igazi fiatal szépség volt. 

 

Felismered? Igazi szépség volt Szenes Andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top