Sztárok

Szívtipró szőke celebpasik

Híresek, sikeresek, szexisek és szőkék. Egy kutatás szerint a hölgyek azért vonzódnak a szőke pasikhoz, mert a jófiút látják bennük. Összeállítottuk a legvonzóbb szőke férfiak névsorát.

Matthew McConaughey

Családi állapot: foglalt. Kedvese Camila Alves modell, aki 2008-ban adott életet kisfiuknak, és idén januárban megszületett második gyermekük, Vida.
Természetes szőke? Szőke kisfiú volt, de  tinédzserkorára már világosbarna lett a haja, azóta melírcsíkokkal segít rá a szőkeségére.

Szívtipró szőke celeb pasik

Kedvenc helye, ahol lencsevégre kaphatod: Matthew állandóan a malibui parton lógatja a lábát, ha épp nem forgat, ott szörfözik kisfiával. Ezenkívül szereti Dél-Amerikát és Afrikát is, ahol már többször megfordult.
Híres szerelmei: korábban felbukkant Ashley Judd, Sandra Bullock és Janet Jackson oldalán is.
Legnagyobb botránya: botránymentes életet él, bár a napokban arról szóltak a hírek, hogy Morgan Freeman szájon csókolta őt egy hollywoodi partin.

Owen Wilson
Családi állapot: jelenleg facér.
Természetes szőke? Igen.

Szívtipró szőke celeb pasik

Kedvenc helye, ahol lencsevégre kaphatod: jelenleg Párizsban forgatja legújabb filmjét, és egy interjúban azt mondta, szeretne még Európában utazgatni nyáron. Ki tudja, talán Budapestre is eljön!
Híres szerelmei: Wilsonnak korábban kapcsolata volt Demi Moore-ral, az énekesnő Sheryl Crow-val és legutóbb Kate Hudsonnal, vele 2007-ben szakítottak.  
Legnagyobb botránya: 2007 augusztusában a színészt a Kalifornia államban található Szent János Kórházba szállították, miután öngyilkosságot kísérelt meg Santa Monica-i otthonában. Owen állítólag felvágta az ereit, és túladagolta magát gyógyszerekkel.

Brad Pitt
Családi állapot: élettársa Angelina Jolie, akivel összesen hat közös gyermekük van.
Természetes szőke? Nem. Rajta is a hajfestékek segítenek.

Szívtipró szőke celeb pasik

Kedvenc helye, ahol lencsevégre kaphatod: Brad nagyon szereti New Orleanst és Franciaországot, de már kétszer is megfordult Budapesten, szóval lehet, hogy nem kell messzire menni, ha látni akarjátok.
Híres szerelmei: hosszú kapcsolata volt Gwyneth Paltrow színésznővel, majd 2000. július 29-én feleségül vette a Jóbarátok sztárját, Jennifer Anistont. Házasságuk öt évig tartott, mert Brad 2005-ben elhagyta őt Angelina Jolie miatt.
Legnagyobb botránya: miközben folyton azt hangoztatják, mekkora boldogságban élnek Angelinával, 2010 májusában egy szudáni modell azt nyilatkozta a lapoknak, hogy Bradtől született egy törvénytelen gyereke. A nő hajlandó volt a vérvizsgálatra is, ám arra a mai napig nem került sor, a hírek szerint Brad lefizette őt.

Sebastian Schweinsteiger
Családi állapot: barátnője van, kedvese Sarah Bradner modell.
Természetes szőke? Gyerekként tejfölszőke haja volt, később sötétbarna lett. A nagyobb világversenyekre rendszerint kiszőkítteti frizuráját.

Szívtipró szőke celeb pasik

Kedvenc helye, ahol lencsevégre kaphatod: kedvenc nyaralóhelye Mallorca, azonban rossz hír a lányoknak, hogy többnyire a barátnőjével kettesben járnak nyaralni. Ellenben nagyon barátságos, és minden rajongójával szívesen fényképezkedik.
Híres szerelmei: több brit és ausztrál modell fejét elcsavarta már, de 2008 óta kitart Sarah Bradner mellett.
Legnagyobb botránya: ő a Nationalelf legnagyszájúbb játékosa; az argentin–német meccs után nem bírta ki, hogy ne szóljon be Diego Maradonának, aki végig sárgalapokért kiabált a pálya széléről. „Inkább a focival kellett volna foglalkozni, nem a sárgalapokkal” – mondta Sebastian.

Neil Patrick Harris

Családi állapot: kapcsolatban él, párja David Burtka.
Természetes szőke? Nem. Rendszeresen jár szépségszalonba, ahol kedvenc szőke árnyalatára festik a haját.

Szívtipró szőke celeb pasik

Kedvenc helye, ahol lencsevégre kaphatod: Neil kedvenc városa Las Vegas és New York.
Híres szerelmei: soha nem volt viszonya ismert hölggyel, már csak azért sem, mert Neil – bár az Így jártam anyátokkal című sorozatban nagy nőcsábászt alakít – saját bevallása szerint soha nem volt még együtt nővel, csak férfi partnerei voltak.
Legnagyobb botránya: botránymentes életet él, sokak számára mégis hatalmas megdöbbenést okozott, amikor felvállalta másságát a People magazinban, és elvitte szerelmét, Davidet az Emmy-díj-átadásra.

Sebestyén Balázs
Családi állapot: nős, felesége Horváth Viktória szerkesztő. Egy kisfiuk van: Benett.
Természetes szőke? Aki erre a kérdésre tudja a választ, küldje el szerkesztőségünkbe.

Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Fotó: Sanoma-archívum/RTL Klub Sajtóklub

Kedvenc helye, ahol lencsevégre kaphatod: Balázs minden évben kilátogat a Nemzeti Vágta rendezvénysorozatra, mivel ő maga is rendszeresen jár lovagolni.
Híres szerelmei: mindig óvta a magánéletét, felesége az első, akivel közösen szerepeltek a bulvárlapokban.
Legnagyobb botránya: két hete reggeli műsorában Balázs „lenáraynénizte” Náray Tamás divattervezőt, aki csak annyit mondott, hogy Balázs magát minősítette a beszólásával.

Winkler Róbert

Családi állapot: habár Winkler rádiós műsort vezet, és a tévében is szerepel, mégsem tartja magát közszereplőnek, így a szerelmi életét hétpecsétes titokként kezeli.  
Természetes szőke? Ugyan! Persze hogy festett.

Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma-archívum/Schumy Csaba


Kedvenc helye, ahol lencsevégre kaphatod:
kémeink jelentették, hogy Róbert rendszeresen fut a margitszigeti futópályán, többnyire rikító színű ruhákban.
Híres szerelmei: korábban egy párt alkotott az egykori Barátok közt szereplő Juga Veronikával.
Legnagyobb botránya: 2009 decemberében a rádió műsorában transzvesztitának nevezte Vásáry Andrét, akitől később bocsánatot kért a rádiócsatorna a beszólás miatt.

Kásás Tamás
Családi állapot: 2008-ben összejött Heincz Eszter szépségkirálynővel, aki még abban az évben kiköltözött hozzá Olaszországba. Azóta azonban semmit sem lehet tudni róluk, szóval még az is lehet, hogy szakítottak.
Természetes szőke? Hajkoronáját titkok övezik, de mi azt tippeljük: természetes szőke.

Fotó: Sanoma Archív/Steindl Gabriella
Fotó: Sanoma-archívum/Steindl Gabriella

Kedvenc helye, ahol lencsevégre kaphatod: a Hajós Alfréd Uszodában rendszeresen tart nyilvános edzést a magyar vízilabda-válogatott, itt te is találkozhatsz Tomival.
Híres szerelmei: évekig egy párt alkotott a színésznő Oroszlán Szonjával, és hírbe hozták Kelemen Annával is, ám ezt ő soha nem erősítette meg.
Legnagyobb botránya: elkerülik a botrányok, és nem is azért szeretjük, mert rosszfiú, hanem azért, mert háromszoros olimpiai bajnok, az ország büszkesége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top