Sztárok

Új álompár született?

Jennifer Aniston és Jim Carrey randevúzgat egymással - legalábbis ezt adta hírül a The National Ledger internetes oldal.

Új álompár született?A két sztár 2003-ban dolgozott együtt a Minden6ó című moziban, ahol szerelmespárt alkottak. Akkoriban mindkettőjüknek volt párkapcsolata: Jennifer Brad Pitt felesége volt, Jim pedig a modell Bettina Holte-tal randevúzott. Most azonban mindketten szabadok.

A komikus tavasszal szakított Jenny McCarthy-val, akivel három évig alkottak egy párt. A hírek szerint Jim barátai unszolására hívta fel Anistont és kért tőle randevút.  „Jim és Jen nagyon jól szórakoztak, amikor a filmet készítették, de nem igazán tartották a kapcsolatot egészen mostanáig.  Carrey egy SMS-ben kért randit Anistontól.” – adta hírül a National Enquirer. Csakhogy Carrey próbálkozása teljesen hiábavaló, a színésznő ugyanis mostanában a többgyerekes Chris Gartinnal randevúzgat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top