Sztárok

Férje megölné a magyar sztárt!

Közeli ismerősei Gábor Zsazsa férjét okolják a magyar származású díva hétvégi balesetéért. Anhalt herceg állítólag szándékosan nem vigyáz mozgáskorlátozott feleségére, mert mindenáron azt akarja, hogy Zsazsa minél hamarabb haljon meg.

A 93 éves, magyar származású színésznő a televíziót nézte Los Angeles-i luxusotthonában, amikor egyelőre tisztázatlan körülmények között kiesett az ágyából. Férje, Frederic von Anhalt herceg értesítette a mentőket, akik kórházba vitték a színésznőt, aki egyébként egy 2002-es autóbaleset következtében évek óta tolószékbe kényszerült, 2005-ben pedig agyvérzése volt.

Barátai szerint a balesetet von Anhalt herceg idézte elő, a férfi ugyanis hosszú esztendők óta makacsul vár arra, hogy nála évtizedekkel idősebb és dúsgazdag felesége végre a másvilágra távozzon.  A herceg állítólag csupán a pénze miatt vette el annak idején Zsazsát, aki férjeiből alaposan meggazdagodott. A sors fintora, hogy megannyi érdekházasság után utolsó hites ura éppen egy nincstelen szerencsevadász. 

 
Férje a magyar sztár halálát kívánja!
 
Férje a magyar sztár halálát kívánja!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top