Sztárok

Szégyen! Így csajozik a világhírű szívtipró

Egy brit lap megtalálta Cristiano Ronaldo kisfiának az édesanyját. A nő pincérnőként dolgozik Amerikában és Ronaldo meglehetősen közönséges szöveggel szedte fel.

Hiába a világ egyik legjobban fizetett futballistája és a legkörülrajongottabb szívtiprója, Cristiano Ronaldo nem állt sorba, amikor a jómodort osztogatták. A Sunday Mirror című lap ugyanis kiderítette, hogy a focista kisfiának anyja egy amerikai pincérnő, akivel Ronaldonak egyéjszakás kalandja volt. A futballista állítólag vállalta az apasági tesztet, és amikor kiderült, hogy tényleg ő az apja a babának, vállalta a gyereket.

Ám az egészben nem is ez a legmegdöbbentőbb, hanem az a mód, ahogyan Ronaldo felszedte a lányt. A Sunday Mirrornak ugyanis elmesélte az egyik szemtanú, Ronaldo hogyan csajozik.

– Ronaldo nagyon rosszul beszél angolul, ezért egy betanult szövege van minden nőnek. A me, you, f..k, f..k ( te, én, szex, szex).Noha roppant faragatlan, a legtöbb nőnél beválik – mesélte el az ismerős. 

 

Szégyen! Így csajozik a világhírű szívtipró

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top