Sztárok

Érezd magad biztonságban!

A híradót nézve nap, mint nap felmerül bennünk a veszteség érzése, hiszen közúti balesetekről, katasztrófákról szól, a legtöbb híradás. Elemi csapások miatt fedél nélkül maradt emberek, balesetben sérült vagy elhunyt családtagok, totálkárosra tört autók, ezek sajnos mind hozzátartoznak a mai valósághoz.

Az ilyen események természetesen nagyon mélyen megérintenek mindannyiunkat, de csak kevesen tesznek lépéseket abba az irányba, hogy az ilyen szörnyű helyzetekre valamilyen módon felkészüljenek, és megpróbálják enyhíteni a veszteségeket.

Pedig ma már nagyon sok féle biztosítás elérhető a piacon, amelyeknek köszönhetően biztonságban érezhetjük magunkat.

A lakásunkat, házunkat, nyaralónkat – amelyek nemegyszer egy teljes élet munkáját képviselik – megvédhetjük egy jól megválasztott lakásbiztosítással. Természetesen a katasztrófák nem kerülhetőek el pusztán egy biztosítással, de a káresemény után a biztosítás segítségével az anyagi kárunkat meg tudjuk téríteni.

Az utazásaink során megkötött utasbiztosítással az orvosi kezelések árát, a kórházi ellátást, esetleg a haza utat is megtéríti számunkra a biztosítónk, sőt az ügyvédi költségeket, dokumentum pótlásokat is elintézhetjük egy fillér nélkül.

Érezd magad biztonságban!

 

A Casco biztosításnak köszönhetően az autónkban bekövetkezett kár enyhíthető, míg a kötelező biztosításunk a mások gépjárműveiben okozott károk árát téríti meg.

Ma Magyarországon több mint 400.000 munkanélkülit tartanak nyilván. A számukra is megfelelő védelmet nyújtana a jövedelempótló biztosítás, ami az álláskeresés időszakára nyújt anyagi segítséget vagy keresőképtelenség esetére ad a táppénz mellé kiegészítő jövedelmet 6 vagy 9 hónapon keresztül.

Ez csak néhány biztosítási fajta, azok közül, amelyek segítenek csökkenteni az anyagi veszteségeinket, de a teljes kínálatot is megismerhetjük egy jó biztosítási alkusz segítségével.

A biztosítási alkusz ugyanis kapcsolatban áll minden biztosítóval, és ismeri azok teljes termék és szolgáltatási kínálatát. Legyen szó akár a személyünkhöz akár az értékeinkhez kötődő biztosításokról. Az alkuszt bízzuk meg hogy lépjen kapcsolatba a biztosítókkal az általunk megfogalmazott biztosítási igények alapján, hogy a számunkra legkedvezőbb díjú és szolgáltatású biztosítási konstrukciót megtalálja számunkra. Ez az alkuszi tevékenység számunkra ingyenes.

A PBA online felületén is segíti az ügyfeleit. Minden fontos biztosításhoz találhatunk kalkulátort (kgfb, casco, lakás, utas, jövedelempótló), amely segítségével gyorsan és pontosan tudunk tájékozódni a teljes kínálatról. E mellett pedig megpróbál az ügyfelek számára minél egyszerűbb, átláthatóbb és kedvezőbb áru biztosítást is ajánlani.

Az idén a lakásbiztosításnál bekövetkezett újítás az ÍZI Lakásbiztosítás, amelynek megkötéséhez néhány perc és adat megadása is elegendő…

Pár egyszerű kérdés után ugyanis már meg is köthetjük ezt a kedvezményes díjú, de teljes körű szolgáltatást nyújtó lakásbiztosítást.

Optimális otthonbiztosítás néhány kattintással -ez az ÍZI!

Biztosítási díja kiszámításához kattintson ide>>>  

Érezd magad biztonságban!

 

A másik újítás a Casco termékhez kapcsolódik. A biztosítási piacon még csak szűk körben jelen lévő új termék mindenki számára lehetőséget nyújthat, ugyanis kedvező áron és nagyon egyszerűen fog kapcsolódni a tulajdonszerzéshez kapcsolódóan kötendő kötelező felelősség biztosításhoz, így érdemes lesz figyelni a róla szóló híreket. Ezzel a termékkel közelítünk a Nyugat-Európában már jelen lévő komplex gépjármű biztosításhoz, ami tartalmazza mind a kötelező mind a casco biztosítás díjait is. Megoldást nyújthat a saját hibából és a másik fél hibájából bekövetkezett gépjármű sérülések hatékony megoldásához is.

Biztosítási díja kiszámításához kattintson ide>>>

 

Érezd magad biztonságban!

 

Használd ki a PBA szakértelmét és segítségét, hogy biztonságban érezhesd magad, és biztonságban tudd, az értékeidet is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top