Sztárok

Fegyvert tartott szerelme fejéhez az őrült Mel Gibson

Újabb titkok láttak napvilágot Mel Gibson és Oksana Grigorieva életéről. A rendőrség az után kezdett nyomozni a Halálos fegyver sztárja után, hogy kiszivárgott egy telefonbeszélgetés, melyben a színész halálosan megfenyegeti gyermeke anyját.

Fegyvert tartott szerelme fejéhez az őrült Mel GibsonGibson a telefonbeszélgetésben beismerte, hogy többször megverte gyermeke anyját, a rendőrség így már házasságon belüli erőszakkal vádolja. Most pedig újabb részleteket tudhatunk meg az egykori pár életéről. Oksana a rendőrségen elmondta, Gibson azzal fenyegette, hogy lelövi őt és a két gyerekét, majd magával is végez. „Egyik nap fegyvert rántott és fejemhez szegezte a pisztolyt. Azt mondta le fog lőni engem, a 12 éves fiamat – aki az asszony előző kapcsolatából született – a szerk. – és a nyolc hónapos lányunkat is, majd végez magával.”- mondta Oksana a rendőrségen. „Ijesztő volt és azt gondoltam, hogy meg fogok halni”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top