Sztárok

17 évesen luxuslakásba költözik Miley Cyrus

Áll a bál a Cyrus családban. A Hannah Montana 17 éves sztárja áprilisban vásárolta ezt a luxusingatlant, és eldöntötte: ősszel elköltözik családjától.

Miley Cyrus még csak 17 éves, de már megvette élete első villáját. A Los Angeles-i álomotthon 3,4 millió dollárba került, és korábban Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar birtokában volt. Habár a ház csak néhány méterre van Miley apjának otthonától, az ősök őrjöngenek, hogy lányuk ennyi idősen el akar költözni otthonról.

17 évesen luxuslakásba költözik Hannah Montana

Amikor Miley áprilisban megvette az ingatlant, a People magazinnak még azt mondta, hogy csak befektetésnek tekinti a hatalmas beruházást, viszont most már készen áll arra, hogy önálló életet éljen, és ősszel el akar költözni otthonról. Az énekes-színésznő már el is kezdte nézegetni a bútorokat, amelyek jól illenek a fiatalos házhoz.

17 évesen luxuslakásba költözik Hannah Montana

A hírek szerint Cyrus Ausztráliából hozatja majd a berendezést.
A házhoz három kocsibeállós garázs tartozik, egy úszómedence, egy hatalmas teniszpálya és egy mediterrán stílusú, boltíves terasz. A földszinten található az ebédlő, a nappali, két konyha és egy vendégszoba, az emeleten még három hálószoba, egy játszószoba és négy fürdőszoba található.

17 évesen luxuslakásba költözik Hannah Montana

Miley tervei között szerepel, hogy a házban egy saját stúdiót is berendez magának, ahol kedvére énekelhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top