Sztárok

Nem hittek benne, de Liptai a Megasztárban bizonyít

Hivatalossá vált, amiről már hetek óta mindenki beszél: Liptai Claudia lett a Megasztár műsorvezetője. A TV2 sztárja a Blikknek elmondta: azért is tartja óriási dolognak, amit elért, mert annak idején tanárai nem nagy jövőt jósoltak neki.

“Nagy Megasztár-rajongó vagyok. Eleve már az a tény, hogy ez egy tehetséggondozó verseny, sokat jelent nekem. Én mindig is azt gondoltam, hogy az embernek hinnie kell magában, még akkor is, ha mások nem bíznak benned. Emlékszem, hányszor mondták a tanáraim: belőled semmi nem lesz, fiam! A legnagyobb elégedettséggel az tölt el, hogy megmutattam a kétkedőknek: képes vagyok elérni a céljaimat. Ők azt mondták, hogy semmi nem lesz belőlem. Lehet, hogy most sokan legyintenek, hogy ez semmi, de nekem nem semmi!!!” – mondta Liptai Claudia a Blikknek.

Immár hivatalossá vált, amit korábban a Nők Lapja Café is megírt, Liptai Claudia a Megasztár 5 női műsorvezetője Till Attila oldalán. A vörös bombázó hozzátette: ez elsősorban Tilla műsora, ő “csupán” másodhegedűs.

 

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top