Sztárok

Durva titok!Anyja kínozta Jolie-t

Botránykönyvet jelentetett meg Angelina Jolie-ról Andrew Morton író, aki a Diana hercegnőről szóló írásával szerzett magának világhírnevet. Morton szerint Jolie azért lett egészen fiatalon drogfüggő és lázadó, mert anyja kisgyerekként két évig szó szerint kínozta.

Angeline Jolie anyját, Marcheline Bertrandot okolja könyvében Andrew Morton, amiért a színésznő kezelhetetlenül rebellis természet lett. Morton szerint Bertrand képtelen volt feldolgozni, hogy férje, Jon Voight egy évvel Angelina születése után elhagyta őt, ezért a kisbabán állt bosszút.

” Magára hagyta az egy éves Angelinát egy Los Angeles-i házban, ahol két évig idegenek nevelték. Két évig a kislány felé sem nézett, mondván gyűlöli, mert az apjára emlékezteti őt. A viszonyuk később sem lett sokkal jobb, amikor végre hajlandó volt magához venni a gyereket, szándékosan éheztette, nem vette fel, ha Angie sírt, mert elesett, hanem élvezettel hagyta szenvedni a kislányt. Rajta élte ki a bosszút, amiért Jon Voight elhagyta egy másik nőért. Szó szerint élvezettel kínozta érzelmileg a kislányt ” – olvasható Morton könyvében, aki szerint a hányattatott gyerekkorral magyarázható, hogy Jolie később súlyos drogfüggő lett és nagykanállal falta a férfiakat. 

Morton Jolie Brad Pitt-tel való kapcsolatáról is megemlékezik a könyvben. Az író szerint úgy hálózta be hideg számítással a szívtiprót, mint pók a legyet. Állítólag Jolie fiát, Maddoxot ( akkoriban még csak egy gyereke volt, az örökbe fogadott kambodzsai kisfiú, Maddox) használta fel, hogy megszédítse Pitt-tel, hiszen rájött, hogy a színészhez a kulcs: a család, a gyerek. Mindössze a nagy család ígérete volt az egyetlen, ami miatt elhagyta Jennifer Anistont. 

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top