nlc.hu
Sztárok
Paris Hilton vallomása kiverte a biztosítékot

Paris Hilton vallomása kiverte a biztosítékot

A 29 éves örökösnő ismét felhívta magára a figyelmet. Ezúttal ugyan nem vették őrizetbe marihuána birtoklása miatt, egyszerűen nagyképű megjegyzése miatt vívta ki az emberek ellenszenvét.

 Paris Hilton vallomása kiverte a biztosítékotParis Hilton soha nem hordja ugyanazt az a ruhát kétszer. A szőkeség állandó vendége a Dior, Marciano és a Tommy Hilfiger butikoknak, és mivel gyakran jelenik meg a fotósok előtt, a divatcégek szívesen adnak neki ajándék ruhákat. Azonban ha Paris egyszer felvett egy ruhát azt többet nem láthatjuk rajta.  „Soha nem viselem ugyanazt a ruhát kétszer. Hacsak nem egy igazán menő darabról van szó, mint egy farmer vagy egy bőrdzseki. Nagyon sok ruha van a szekrényemben, talán egy szoba is kevés lenne, hogy elférjenek. Az én helyzetemben nem viselhetem kétszer ugyanazt a darabot, még megszólnának az újságírók. Néha odaajándékozok egy-egy ruhát a barátaimnak, de kevés emberre jó az én méretem.” – ecsetelte a szőkeség a Heat magazinnak. Ajánljuk Hilton kisasszonynak, hogy ajándékozza el megunt ruháit a rászorulóknak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top