Sztárok

Lebukott! Sztriptíz bárban járt a párkapcsolatban élő sztár

Múlt héten még csak arról volt szó, hogy egyelőre nem veszi feleségül barátnőjét Zac Efron, most azonban úgy tűnik még ennél is lazább kapcsolatra vágyik Vanessa Hudgens-sel. A fiatal sztárt egy sztriptíz bárban látták New York-ban.

Lebukott! Sztriptíz bárban járt a párkapcsolatban élő sztárA hírek szerint Zac Efron több mit 2000 dollárt költött vodkára és rúd táncosokra egy sztriptíz bárban. A színész és két barátja múlt hét vasárnap látogattak el a Flashdancers Gentlemen’s Club elnevezésű helyre, ahonnan hajnali háromkor távoztak. „Zac és a barátai, vasárnap este érkeztek a bárba. Zac fizetett mindent. Egy VIP szeparéban ültek le a színpad mögött.” – fecsegte ki a hely egyik pincérnője. „Egy üveg Belvedere vodkát rendeltek és a legszebb táncosokat kérték. A lányok nagyon karcsúak voltak és barna hajúak hasonlítottak Zac barátnőjéhez Vanessához. Két amerikai lány Shannon és Brandi és egy brazil lány Raquel táncolt a fiúknak.”- folytatta a kotnyeles alkalmazott.
Másnap Zac a kedvesével jelent meg egy premieren, mintha semmi sem történt volna az éjszaka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top