Sztárok

Kukkants be a fiatal magyar színész otthonába!

Bálint Ádám a Megasztár második szériájában tűnt fel, és azóta a Budapesti Operettszínház megbecsült tagja. Ádám tavaly feleségül vette kedvesét, Melindát, és most bepillantást engednek fővárosi, közös otthonukba.

A háznak, amelyben most a fiatal házaspár lakik, történelme van. „Ebben a házban nőtt fel a feleségem, és amikor az édesapja új házat épített, és elköltözött innen, Melinda sokáig a barátaival lakott itt, később pedig, miután eldöntöttük, hogy összeköltözünk, ez lett a közös fészkünk” – meséli Ádám, aki a feleségével együtt alakította ki a lakás berendezését és a falak színét. A lakás különlegessége egy hatalmas fal, amely telis-tele van fényképekkel.

Kukkants be a fiatal magyar színész otthonába!

„Ide mindig az aktuális, legemlékezetesebb fotók kerülnek fel. Van itt kép az esküvőnkről, egy-egy felejthetetlen buliról és a diplomaosztóról is.”

Ádám egyik kedvenc helye a házban a konyha, ahol mindig rend és tisztaság van.

Kukkants be a fiatal magyar színész otthonába!

 

„Tény és való, hogy én többet vagyok a konyhában, mint Meli, de azért ő sokat szokott főzni. Olyan ember vagyok, aki addig nem tud elkezdeni főzni, amíg kosz van. Csak tiszta mosogatónál, rendezett körülmények között tudok főzőcskézni” – meséli a színész-énekes.

Kukkants be a  fiatal magyar színész otthonába!
Kukkants be a  fiatal magyar színész otthonába!

Ádám és Melinda házához egy kert is tartozik, amelyre szükség is van, mivel két kutyusa is van a családnak. „Habár rendszeresen járunk sétálni a kutyákkal, fontos, hogy legyen kertünk, ahová kiszaladgálhatnak játszani, futkározni. Nem is tudnám elképzelni, hogy lakásban tartsak állatot.”

Kukkants be a fiatal magyar színész otthonába!

Alkalmi szakácsnak állt
Ádám ősztől a Koldusoperában és az Egy év Velencében című előadásban is szerepel majd. A két hónapos nyári szünet alatt sem tétlenkedik: elszegődött szakácsnak egy olasz étteremlánchoz, hogy  igazán profin főzzön, és belekóstoljon az éttermi munkába.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top