Sztárok

Lady Gaga utál szeretkezni, viszont drogozik

Lady Gaga kijelentette, mikor dalt ír szóba sem jöhet nála a szex, akkor ugyanis elveszíti a kreativitását.

 Lebénítja a szex az énekesnőtA 24 éves sztár hozzátette, természetesen ő is szeret hancúrozni, de nem túl gyakran. Szerinte ugyanis, ha együtt alszik egy férfival, akkor szex közben kiszívják belőle a kreativitást.  Az énekesnő örök magányosnak tartja magát, sőt, azt mondja, ha kapcsolatban él, akkor is egyedül van. Véleménye szerint ez a művészlét velejárója. Gaga azt is beismeri, hogy időnként kábítószert fogyaszt, de ezt “csupán” egy tucatszor egy év alatt teszi.- adta hírül a nationalledger.com
Sokaknak azonban sántít az énekesnő nyilatkozata, ugyanis legalább kétszáz fotón örökítették meg Gagát a minap, ahogy egy szálloda medencéjében pajzánkodik új pasijával. Pedig állítólag új lemezének munkálatai miatt utazott el a csendes szállodába. Olyan ez, mint amikor Britney Spears el akarta hitetni a világgal, hogy még ártatlan, aztán hamar kiderült az ellenkezője.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top