Sztárok

Pszichiáterek vizsgálják az őrült Mel Gibsont

20 millió dollárt ígért Mel Gibson, volt barátnőjének, hogy ne kelljen pszichiátriai kezelés alá vetnie magát, ám ezt Oksana visszautasította.

Pszichiáterek vizsgálják az őrült Mel GibsontMiután kiderült, hogy Mel Gibson ok nélkül többször összeverte gyermeke édesanyját, Oksana Grigorieva-t a rendőrség nyomozni kezdett az ügyben. Egyre több bizonyíték kerül elő, ami mind Gibson bűnösségét bizonyítja. Oksana most egy pszichiátriai vizsgálatnak szeretné alá vetni volt párját, hogy megtudja, a férfi veszélyt jelent-e kilenc hónapos gyermekükre. Egy barátjuk elmondása szerint ugyanis az asszony attól tart, Lucia nem lenne biztonságban Gibsonnál. Oksana szerette volna, ha a színész részt vesz a gyermeke életében, de aggódik mindannyiuk testi épsége miatt. Még a kapcsolatuk elején a pár kidolgozott egy egyezséget, amelyben rögzítették, szakítás esetén a kislányt fele- fele arányban láthatják. De most, hogy Mel Gibsonnak őrült kirohanásai vannak a nő kihátrálna a szerződésből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top