Sztárok

Exével csalja barátja az énekesnőt

Lady Gaga újra együtt van exével, aki korábban darabokra törte a szívét. A hírek szerint azonban a csapodár férfi még nem szakított előző barátnőjével.

Mint a napokban megírtuk, a 24 éves énekesnő pár hónapja kibékült a bártulajdonos Luc Carllal. Az elmúlt hónapokban jó néhányszor tűntek fel együtt, legutóbb egy houstoni szálloda medencéjében enyelgett a pár. Azóta azonban napvilágot látott, hogy a 32 éves férfit többször is együtt látták korábbi barátnőjével. A hölgy elmondása alapján ráadásul még egy párt alkotnak Carllal. Gaga állítása szerint egészen idáig nem tudott a másik nő létezéséről.

A pár öt évvel ezelőtt ismerkedett meg, mielőtt Gaga híres lett. Három évig jártak, hatalmas szerelem volt az övék, az énekesnő több számát is Carl ihlette. Gaga, miután értesült az exbarátnő létezéséről úgy nyilatkozott, hogy véget fog vetni ennek a kapcsolatnak, mert nem viseli el, ha szerelme fontossági sorrendjében nem ő áll az első helyen. Attól tart, hogy a new york-i báros csak a hírnevére és a pénzére pályázik. A barátok és az énekesnő édesanyja mindenesetre féltik a sztárt, aki nemrég esett túl egy nehéz szakításon.

Exével csalja barátja az énekesnőt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top